Bayer d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Bayer je svetski priznata inovativna kompanija sa istorijom dugom preko 150 godina. Cilj naših naučnih dostignuća jeste da poboljšamo kvalitet života ljudi. Istovremeno naše inovacije stvaraju osnovu za održivo i profitabilno poslovanje i ključ su za održavanje ili postizanje vodećih pozicija na svim našim tržištima. Naši proizvodi pomažu da se suočimo sa najvećim izazovima današnjice, uključujući i rasteću populaciju, starenje društva i potrebu da efikasno i gde god je moguće, održivo korišćenje prirodnih resursa.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Support Specialist

Beograd  • Rok: 13.10.2017

Service Desk - Management of incident tickets. Workplace installation and maintenance. Share Points administration and development. Experience with MS SQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BAYER DOO BEOGRAD
Adresa
Omladinskih brigada 88b, Novi Beograd
Datum osnivanja
30.09.1997
PIB
100206599
Matični broj
17171526
Poslovni naziv
BAYER DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA PROIZVODNJU I TRGOVINU POLIMERIMA, HEMIJSKIM PROIZVODIMA, SREDSTVIMA ZA ZAŠTITU BILJA I SREDSTVIMA ZA OČUVANJE ZDRAVLJA BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4675 Trgovina na veliko hemijskim proizvodima
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miodrag Stanković - Generalni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija