Bel-Dev d.o.o. Beograd


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Bel-Dev d.o.o. Beograd

QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Jedan razgovor sa osobom koja je neka vrsta manadžera i programera u isto vreme. Jako ne stručan sagovornik koji je zevao i pokušavao da se priseti šta bi sve trebalo da mi kaže o kompaniji. Da ne pominjem da sam dotičnog gospodina čekao 20 minuta u kancelariji administrativnih radnika (tu mi je već bilo jasno o kakvoj se kompaniji radi). Nisam dobio povratnu informaciju iako mi je rečeno da ću biti obavešten najkasnije u roku od 2 nedelje. Ah da, kada me je gospodin pitao i čuo jasan odgovor o očekivanjima u vezi plate progutao je "knedlu" i pitao: A čega to 700? Vrh! :-)

utisak sa intervjua postavljen: 02.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Bel-Dev d.o.o. je kompanija sa sedištem u Beogradu, koja se bavi izradom softvera i održavanjem sistema u finansijskoj oblasti za velike i ugledne strane klijente. Neki od projekata kojima se bavimo su: 

  • Market Q - baziran na pretraživačima, sveobuhvatni servis koji integriše globalne informacije, vesti, istraživanja i korporativne akcije. Market Q je dizajniran da bilo gde ponudi pristup profesionalcima  kojima je potrebno ekonomično i fleksibilno, ali sofisticirano rešenje za berzanske informacije. 
  • FutureSource Workstation - dizajniran da bude brz i pouzdan softver koji se bavi tržišnim podacima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Developer

Beograd  • Rok: 06.05.2017

Strong experience in architecting, implementing and managing high performance scalable J2EE applications on Linux/Unix platforms with one or more of the following: Java Web Services, JSP, EJB, Ant, XML... (pročitaj oglas)

C++ Developer

Beograd  • Rok: 06.05.2017

At least bachelor`s Degree (FON, ETF, RAF University of Belgrade, and similar), 2+ years of work experience as a C++ developer... (pročitaj oglas)

Software QA Engineer

Beograd  • Rok: 06.05.2017

A Bachelor's Degree in computer science, engineering, mathematics, or equivalent... (pročitaj oglas)

HTML5 / Java Script Developer

Beograd  • Rok: 06.05.2017

At least bachelor`s Degree (FON, ETF, RAF University of Belgrade, and similar), 2+ years of work experience as a C++ developer... (pročitaj oglas)

C# Developer

Beograd  • Rok: 06.05.2017

Design, build, and maintain efficient, reusable, and reliable C# code... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BEL-DEV
Adresa
Dobračina 44
Datum osnivanja
26.03.2012.
PIB
107489478
Matični broj
20813792
Poslovni naziv
BEL-DEV D.O.O. BEOGRAD-STARI GRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miodrag Dukić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija