Belit d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Belit d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

5
mogućnost napredovanja

4
balans između karijere i privatnog života

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Jako prijatni ljudi, prepuni znanja.
preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Belit je domaća IT kompanija sa jedinstvenom selekcijom ekspertiza, visokim kvalitetom usluge i osvežavajućom inovativnošću. U Belit-u pomažemo firmama, finasijskim institucijama i javnoj upravi da unaprede svoje poslovanje i postignu ranije nedostižne nivoe efikasnosti. 

Konstantnim i upornim usavršavanjem, stalnom primenom najmodernijih tehnologija, brojnim projektima i odgovarajući na zahteve klijenata, Belit konstantno proširuje polje svojih ekspertiza. Sada pored softverskih rešenja koja pokrivaju segment integrativnih procesa među kompanijama koje se bave finansijama, obuhvata i oblasti projektovanja i implementacije javnih registara, energetskog menadžmenta, upotrebe informacionih tehnologija u zdravstvu, vođenju ljudskih resursa i učenju. Posebna pažnja je posvećena pružanju usluga savetovanja i vođenja projekata.  Uspešnost rada firme potvrđuje i najviša ocena za bonitetnu izvrsnost AAA, koja Belit svrstava u najviši razred uspešnih i stabilnih kompanija u Srbiji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BELIT
Adresa
Obilićev venac 18-20
Datum osnivanja
05.12.2000.
PIB
101017533
Matični broj
17328905
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INFORMACIONE TEHNOLOGIJE I ELEKTRONSKO TRGOVANJE BELIT DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dušan Poznanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija