Belvi Travel d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Turistička agencija BELVI TRAVEL je osnovana 1994. godine sa privatnim kapitalom. Poseduje licencu za Organizatora turističkih putovanja OTP-180. Članica je nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ima svog predstavnika u Upravnom odboru.

Belvi Travel svojim klijentima prezentuje i nudi najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, licencama, nagradama, preporukama i uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja. Svojim servisom i iskustvom omogućujemo individulanim ili korporativnim putnicima da svoja putovanja zbog odmora, sticanja novih znanja, zabave ili profesionalnih obaveza obave sa osećanjem da se vrednost uloženog vraća na najbolji način. Belvi Travel u poslovnoj 2014 god. ima dvadeset zaposlenih turističkih profesionalaca raspoređenih u profesionalno određenim sektorima u pet poslovnica (četiri sopstvene i jedna agencija sa franšizing ugovorom) i sa petnaest turističkih vodiča i animatora. Agencijsko poslovanje se obavlja preko najsavremenijeg rezervacionog sistema, koji je prilagađen za rad svakog zaposlenog agenciji, kao i za potrebe široke subagentske mreže putem posebnog on-line pristupa koji omogućava da oko tristotine dvadeset subagentskih agencija, brzo i tačno servisira svoje putnike. Vrednost naše agencije je i u posedovanju sopstvenog autobuskog vozog parka sa kvalitetnim autobusima, vozačima i servisom. Poslovanje je potpomognuto i agencijskom web prezentacijom na kojoj se uvek nalazi tačan i jasan pregled kompletne ponude sa potpunim detaljima o svim destinacijama, objektima i detaljnim cenovnikom.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Web administrator

 • Rok: 23.11.2017

Iskustvo sa instalacijom, upgrade-om, backup, restore i migracijom sistema. Iskustvo u oblasti administracije Storage sistema, Backup sistema i sistema za replikaciju... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BELVI
Adresa
Kosovska 9
Datum osnivanja
04.08.1992.
PIB
101709810
Matični broj
06037763
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I USLUGE EXPORT-IMPORT BELVI DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
7911 Delatnost putničkih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Lainović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija