Bending Spoons

Bending Spoons

Kontakt

Adresa Corso Como 15, 20154, Milan, Italija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Bending Spoon je elitni tim koji stvara sopstvene tehnološke proizvode, koje koriste i vole milioni širom sveta. Trenutno su fokusirani na mobilne aplikacije i neprestano procenjuju mogućnosti u drugim uzbudljivim oblastima.

Iskustva o radu i sa intervjua (1)

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 09.11.2022.

Software Engineer Intern

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Najgori ikad... Nakon prijavljivanja i prolaska CV screeninga, dolazi se do prvog kontakta sa recruiterom, tj. dobije se test za koji treba 3.5 - 4 sata i cini ga desetak zadataka od 15 ili 30 minuta, a koji veze nemaju sa programiranjem ili bilo cemu vezano za to. Test je o razumljivosti teksta, gde kandidat treba da...

Pitanja sa intervjua
  • Tipa 'Americka kompanija X pocela je da proizvodi novu kolekciju. Prodaja je porasla za Y% u regionu Z... 1) Da li je istina da je u regionu W takodje porasla prodaja?'
  • Navedena su imena 5 osoba, i od njih 5 znamo da 2 lazu, a 3 govore istinu. I onda po imenima i njihovim izjavama treba pronaci ko laze, a ko govori istinu.
1

Oglasi za posao (11)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu