O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Beton Plus d.o.o. logo

Beton Plus d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

Preduzeće BETON PLUS d.o.o je osnovano 2002. godine i od svog osnivanja bavi se proizvodnjom i isporukom svežeg betona. Od samog početka preduzeće je nastojalo da profesionalnim radom, postojanim kvalitetom proizvoda i poštovanjem rokova opravda ukazano poverenje klijenata.

U sklopu preduzeća nalaze se tri fabrike betona proizvođača LIEBHERR, kapaciteta 360m3 betona na sat, čime se omogućava nesmetano snabdevanje svežim betonom više gradilišta istovremeno.

Proizvodnja svežeg betona u svim vremenskim uslovima postiže se pomoću sistema za grejanje vode i zaparivanje agregata (šljunka) toplim vazduhom, kao i sistemom za hlađenje cementa tečnim azotom.

Kontrola ulaznih komponenti i gotovog betona vrši se pomoću najsavremenije aparature u laboratoriji Beton plus-a, koja je pod direktnim nadzorom Instituta za ispitivanje materijala (IMS) iz Beograda.

Transport betona obavlja se sa 30 mikser-kamiona kapaciteta 10m3 i 12m3, a za ispumpavanje betona koriste se 7 auto-pumpi za beton proizvođača Putzmeister i Liebherr  sa dužinama „strela“ 24m, 36m, 38m, 46m,47m i 56m.

APR

Broj Zaposlenih

Profit i Prihod