Upoznaj kompaniju

Better Collective NIŠ

22 osobe prate ovu kompaniju

Better Collective Niš deo je danske medijske grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju. Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama. Better Collective su 2004. godine osnovali Jasper Segor i Kristian Kirk Rasmusen u Danskoj, kao start-up kompaniju. Danas Better Collective ima više od 450 zaposlenih u 12 kancelarija širom sveta - Kopenhagen, Pariz, Beč, Stokholm, Solun, Lođ, Krakov, Stoke-on-Trent, London, Nešvil, Fort Loderdejl i Niš. 


Trg Kralja Milana 2,18000 Niš
mailto:nisoffice@bettercollective.com
+381 66 246 444
https://bettercollective.com/

O nama

Better Collective Niš deo je danske medijske grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.


Kada smo 2016. godine otvorili kancelariju u Nišu, nismo mogli ni da zamislimo da ćemo postići sve što smo postigli danas. Niš je bio prvi grad u kome smo otvorili kancelariju van sedišta kompanije. Sada u Nišu imamo više od 170 zaposlenih. 


Better Collective ima dvanaest kancelarija širom sveta, te naši zaposleni imaju priliku da sarađuju sa kolegama iz inostranstva i da se i na taj našin usavršavaju, ali i da putuju. 


Stalno smo u potrazi za novim talentima različitih obrazovnih profila koji bi se pridružili našem internacionalnom timu. 


Od aprila 2021. godine možete nas pronaći i u coworking prostoru Nova iskra u Beogradu! 

Pročitaj više

Tech stack

PHP JavaScript ReactJS NodeJS GraphQL MySQL Wordpress JavaScript 5/6+ TypeScript Node.js Symfony/Laravel/Slim Express NestJS Angular RabbitMQ PostrgreSQL Redis AWS 30+ REST APIs MongoDB Microservices GraphQL Angular

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje Dodatni dani odmora Fleksibilno radno vreme Ručak u kancelariji 100% plaćeno bolovanje Konferencije i edukacije u zemlji i inostranstvu

Naši ljudi

Srebrenko Pesic.jpg

Srebrenko Pešić

Lead Backend Developer

„Praksa u Better Collectiveu je takva da nas samo okruženje ohrabruje da krenemo putem novih znanja. To za rezultat ima povećanje našeg samopouzdanja i samostalnosti. Takođe smo ohrabreni da svoje iskustvo podelimo sa drugima, čak i izvan kompanije. Prošle godine smo organizovali BC Hakatona i nadam se da sam kroz svoje angažovanje uspeo da usmerim mlade programere i prenesem im znanje, kao i da smo opravdali slogan takmičenja -
Nemanja Males.jpg

Nemanja Maleš

SEO Academy & M&A Lead

„Dopada mi se to što je BC kompanija koja je savremena, profesionalna u poslovanju i najbitnije, naklonjena svojim zaposlenima. Imamo priliku da se usavršavamo i radimo kako na svom profesionalnom, tako i na ličnom razvoju. Okruženje je dinamično i svaki dan je drugačiji i zanimljiv. Za kratko vreme možete da steknete veštine i način razmišljanja koji vam omogućava kvalitetno obavljanje posla, a sve kroz razne zadatke koji vam pružaju priliku da istražujete, primenjujete i unapređujete svoje znanje ”, Nemanja Maleš, Vođa SEO akademije i M&A
Zeljko Kostic.jpg

Željko Kostić

Developer in QA

„Kada sam aplicirao u Better Collectiveu, nisam pretpostavljao da će mi se pružiti prilika da radim sa jako pametnim ljudima i da će me to učiniti još odlučnijim da napredujem i radim na sebi. Velika je privilegija videti sjajne umove na delu, a još veća kada se svakodnevno pred vašim očima oblikuju budući “, Željko Kostić, developer u QA timu

IT Insajder

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Better Collective NIŠ

Junior QA

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Remote
bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se vrši nakon jednog intervjua koji se obavlja istovremeno sa HR-om i sa liderom QA tima. Ceo razgovor je na Engleskom jeziku. Pitanja su opšta, od HR-a o prethodnom iskustvu, klasična pitanja tipa 'Reci mi nešto o sebi', a tehnička pitanja isto su bila osnovna, nisu ispitivali mnogo detaljno. Generalno opuštena atmosfera.
Pitanja sa intervjua
 • Pitanja o SQL-u, koje vrste JOIN-a poznajes
 • Sta je API testiranje
 • Koji su lokatori u Seleniumu

Senior Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
bez ponude za posao
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se vrši nakon jednog intervjua koji u roku od sat vremena obuhvati i opštu komunikaciju i tehnički deo (pitanja i zadaci). Nažalost, u mom slučaju, pozicija za koju sam aplicirao je bila 'backend developer' i 90% bi se u daljem radu zasnivala na izradi WordPress plugin-ova i tema a na samom tehničkom delu intervjua 50% pitanja je bilo vezano za front-end, marketing i seo. Te tehnologije se nisu ni nalazile u mojoj aplikaciji na listi veština. U slučaju prolaska prvog intervjua, drugi je jednostavno neformalni razgovor i malo detaljniji pregovori.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Business Analyst
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

  SEO Specialist
  1 plata
  700 EUR / mesečno
  700 700

  Software Developer
  2 plate
  1150 EUR / mesečno
  500 1800

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Better Future | A guide through professions in BC - Full stack developers

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Better Collective NIŠ sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška