Upoznaj kompaniju

Better Collective NIŠ

22 osobe prate ovu kompaniju

Better Collective Niš deo je danske medijske grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju. Zahvaljujući svojim platformama i alatima Better Collective povezuje korisnike sa iGaming operaterima koji odgovaraju njihovim potrebama. Better Collective su 2004. godine osnovali Jasper Segor i Kristian Kirk Rasmusen u Danskoj, kao start-up kompaniju. Danas Better Collective ima više od 450 zaposlenih u 12 kancelarija širom sveta - Kopenhagen, Pariz, Beč, Stokholm, Solun, Lođ, Krakov, Stoke-on-Trent, London, Nešvil, Fort Loderdejl i Niš. 


Trg Kralja Milana 2,18000 Niš
mailto:nisoffice@bettercollective.com
+381 66 246 444
https://bettercollective.com/

O nama

Better Collective Niš deo je danske medijske grupe Better Collective, koja je lider u kreiranju edukativnih platformi za iGaming industriju.


Kada smo 2016. godine otvorili kancelariju u Nišu, nismo mogli ni da zamislimo da ćemo postići sve što smo postigli danas. Niš je bio prvi grad u kome smo otvorili kancelariju van sedišta kompanije. Sada u Nišu imamo više od 170 zaposlenih. 


Better Collective ima dvanaest kancelarija širom sveta, te naši zaposleni imaju priliku da sarađuju sa kolegama iz inostranstva i da se i na taj našin usavršavaju, ali i da putuju. 


Stalno smo u potrazi za novim talentima različitih obrazovnih profila koji bi se pridružili našem internacionalnom timu. 


Od aprila 2021. godine možete nas pronaći i u coworking prostoru Nova iskra u Beogradu! 

Pročitaj više

Tech stack

PHP JavaScript ReactJS NodeJS GraphQL MySQL Wordpress JavaScript 5/6+ TypeScript Node.js Symfony/Laravel/Slim Express NestJS Angular RabbitMQ PostrgreSQL Redis AWS 30+ REST APIs MongoDB Microservices GraphQL Angular

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje Dodatni dani odmora Fleksibilno radno vreme Ručak u kancelariji 100% plaćeno bolovanje Konferencije i edukacije u zemlji i inostranstvu

Naši ljudi

Srebrenko Pesic.jpg

Srebrenko Pešić

Lead Backend Developer

„Praksa u Better Collectiveu je takva da nas samo okruženje ohrabruje da krenemo putem novih znanja. To za rezultat ima povećanje našeg samopouzdanja i samostalnosti. Takođe smo ohrabreni da svoje iskustvo podelimo sa drugima, čak i izvan kompanije. Prošle godine smo organizovali BC Hakatona i nadam se da sam kroz svoje angažovanje uspeo da usmerim mlade programere i prenesem im znanje, kao i da smo opravdali slogan takmičenja -
Nemanja Males.jpg

Nemanja Maleš

SEO Academy & M&A Lead

„Dopada mi se to što je BC kompanija koja je savremena, profesionalna u poslovanju i najbitnije, naklonjena svojim zaposlenima. Imamo priliku da se usavršavamo i radimo kako na svom profesionalnom, tako i na ličnom razvoju. Okruženje je dinamično i svaki dan je drugačiji i zanimljiv. Za kratko vreme možete da steknete veštine i način razmišljanja koji vam omogućava kvalitetno obavljanje posla, a sve kroz razne zadatke koji vam pružaju priliku da istražujete, primenjujete i unapređujete svoje znanje ”, Nemanja Maleš, Vođa SEO akademije i M&A
Zeljko Kostic.jpg

Željko Kostić

Developer in QA

„Kada sam aplicirao u Better Collectiveu, nisam pretpostavljao da će mi se pružiti prilika da radim sa jako pametnim ljudima i da će me to učiniti još odlučnijim da napredujem i radim na sebi. Velika je privilegija videti sjajne umove na delu, a još veća kada se svakodnevno pred vašim očima oblikuju budući “, Željko Kostić, developer u QA timu

IT Insajder

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Better Collective NIŠ

Software developer

potvrđen LinkedIn profil
 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen Više od dve godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Mogucnost napredovanja i ucenja, odlican kolektiv i timski duh, raznorazne aktivnosti, besplatan rucak, fleksibilno radno vreme
preporučujem

WordPress Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Kratak intervju sa HR-om, nakon toga usmeni tehnicki intervju. HR dosta neprofesionalan. Nadmeni stav tehnickog dela tima, mi sve znamo bolje nego ti. Veliki raspon pitanja na koje mozete dajete opste odgovore. Tokom intervjua vidite da nisu ni pogledali vas CV i github profil kako treba. Na kraju vam i HR postavi neko totalno nebitno pitanje. Bude vam jasno zasto je toliko negativnih ocena za ovu firmu na HelloWorld sajtu.
Pitanja sa intervjua
 • Da li si koristio CPT?

IT Support Assistant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
prihvatio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se vršio u dva kruga. U oba kruga se obraćala dosta pažnja na to kako funkcionišem u grupi i u određenim situacijama, kao i neka pitanja iz struke.

IT Support Assistant

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija se odlično odnosi prema zapošljenima i pruža im podršku da napreduju u svojoj branši. Atmosfera u kompaniji je fantastična, ljudi su željni da podrže i dele znanje svakodnevno. Uz sve to su uključene i raznorazne društvene aktivnosti i beneficije. Balans karijere i privatnog života, kao i blagostanje radnika, su jako bitni ovom poslodavcu.
Zamerke kompaniji
Nemam nikakvih zamerki kada je u pitanju rad ove kompanije.
preporučujem

Full Stack Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Pošto sam aplicirao za praksu, odmah sam imao razgovor, gde sam imao tehnička pitanja
Pitanja sa intervjua
 • Na primer bilo je pitanje koja je razlika izmeću get i post
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Plate

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Business Analyst
  1 plata
  500 EUR / mesečno
  500 500

  SEO Specialist
  1 plata
  700 EUR / mesečno
  700 700

  Software Developer
  2 plate
  1150 EUR / mesečno
  500 1800

 • APR

  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
  Better Future | A guide through professions in BC - Full stack developers

  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Better Collective NIŠ sa kompanijom:


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška