Better Collective d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Better Collective d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
4
beneficije

1
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Wordpress Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Privatno zdravstveno osiguranje, fleksibilno radno vreme, povremena putovanja...
Zamerke kompaniji
Kompanija ima zvučno ime, to je nesporno. Međutim, to kao da je manekenska kompanija, a ne IT i čini se da je stvorena iz čistog zezanja (u fazonu - aj da otvorimo kompaniju u Srbiji), a ne ozbiljan doprinos matičnoj kompaniji u Kopenhagenu. U poslednjih nekoliko meseci podelilo se dosta otkaza, pretežno starijim i iskusnim profesionalcima, neki su sami otišli iziritirani ponašanjem mlađih koji su postali bahati i kojima je to dozvoljeno od strane vrha kompanije. Napreduju ponizniji radnici.
ne preporučujem
utisak postavljen: 14.06.2019.

Senior Web Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Niš
bez ponude za posao
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Proces selekcije se vrši nakon jednog intervjua koji u roku od sat vremena obuhvati i opštu komunikaciju i tehnički deo (pitanja i zadaci). Nažalost, u mom slučaju, pozicija za koju sam aplicirao je bila 'backend developer' i 90% bi se u daljem radu zasnivala na izradi WordPress plugin-ova i tema a na samom tehničkom delu intervjua 50% pitanja je bilo vezano za front-end, marketing i seo. Te tehnologije se nisu ni nalazile u mojoj aplikaciji na listi veština. U slučaju prolaska prvog intervjua, drugi je jednostavno neformalni razgovor i malo detaljniji pregovori.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana u Danskoj 2004. godine, kompanija Better Collective ima sedište u Kopenhagenu. Danas kompanija ima globalno prisustvo, proširili su se izvan danskih granica. Trenutno imaju kancelarije u Parizu, Beču i Nišu.

Better Collective je vodeći razvojnik obrazovnih platformi u okviru iGaming industrije. Kroz proizvode nastoje da učine sportsko klađenje i kockanje zabavnim, transparentnim i poštenim za globalnu mrežu online klađenja.

Njihova vizija u Better Collective je jačanje iGaming industrije kroz transparentnost i tehnologiju. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT Support Assistant

Niš  • Rok: 26.02.2020

You might be fresh out of your study, or have some years experience with IT support. Feeling at home with Windows and MAC and have knowledge of Linux. Not afraid of using G-suite as a professional tool... (pročitaj oglas)

Junior Ad Ops Campaign Coordinator

Niš  • Rok: 19.02.2020

Preferably has at least basic understanding of CSS and Javascript. Educational background in Marketing or relevant work experience. Fluent in English. Able to handle a volume of campaigns... (pročitaj oglas)

UX Specialist

Niš  • Rok: 08.03.2020

2+ years of hands-on UX/CX experience. Experience conducting user research such as Google Analytics, Hotjar, surveys. Experience with CSS and HTML is a plus. Proficient at research, analysis and design for web and mobile platforms... (pročitaj oglas)

Hosting Operations Specialist

Niš  • Rok: 13.03.2020

Background of Server Administration / Cloud Management / General IT / Web Development. Experience with working/hosting WordPress framework based sites. Proficient in English Language... (pročitaj oglas)

Asset Operations Specialist

Niš  • Rok: 07.03.2020

Experience in Domain Management / General IT. Experience working with CloudFlare services. Experience working with cloud providers such as AWS. Proficient in English Language (Reading, Writing and Listening)... (pročitaj oglas)

Database Solution Architect

Niš  • Rok: 28.01.2020

Strong knowledge about Object-oriented programming, algorithm complexity and data structures. Proficient with Javascript and Python. Knowledge on the use of one or more JavaScript frameworks... (pročitaj oglas)

Partner Operations Assistant

Niš  • Rok: 04.01.2020

Fluent English (other languages will be considered an asset). Some understanding of conversion rates would be preferred. Excellent attention to details. Flexible, able to multitask... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Better Collective doo
Adresa
Sedmog Jula 22, NIš - Medijana
Datum osnivanja
14.02.2017
PIB
109903604
Matični broj
21264504
Poslovni naziv
Better Collective društvo sa ograničenom odgovornošću Niš-Medijana
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jacob Karred Folmand - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija