Biostile Food Supplements d.o.o.

Biostile Food Supplements d.o.o.

Kontakt

Adresa Višnjička 49B, 11060 Beograd - Palilula, Srbija
Telefon 0800 600 700
PIB 111598849
MB 21508144
Predstavništvo Višnjička 49B, 11060 Beograd - Palilula, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Biostile proizvodi su rezultat aktivne saradnje međunarodnog tima stručnjaka, proizvedenih u Sloveniji, u sopstvenoj proizvodnji, u sedištu naše kompanije Biostile u Komenu. Brend Biostile kombinuje dodatke ishrani, kozmetiku i čajeve.

Naša vizija je efikasno pomaganje u održavanju zdravlja i zdravog načina života savremenog čoveka. Naša misija je briga o visokom kvalitetu naših proizvoda, jer koristimo samo sirovine najvišeg kvaliteta, proizvedene po najvišim standardima u industriji.

Brend Biostile se izdvaja iz asortimana mnogih drugih dodataka ishrani po visokokvalitetnim sastojcima, složenijim sastavom i sveobuhvatnim pristupom proizvodnji kvalitetnih dodataka ishrani u savremenom društvu.

Naglasak je na mešavini aktivnih sastojaka sa dokazanim sinergiijskim efektima, a ne samo na jednom sastojku.

Naše recepture obuhvataju savremeno znanje stečeno naučno-istraživačkim pristupima, kombinovano sa iskustvima stečenim tradicionalnim pristupima i dobrim praksama iz celog sveta a koje se koriste u holističkom pristupu namenjenom za rešavanje aktuelnih životnih izazova.

Uvek kada je to moguće i smisleno, umesto sintetičkih analoga koriste se organski sastojci dobijeni iz prirode. Svi proizvodi bez sastojaka životinjskog porekla imaju kapsulu hidroksipropil metil celuloze (HPMC) i zato su primereni i za vegane.

Određeni proizvodi su prilagođeni specifičnostima savremenog čoveka i posebno u našoj geografskoj regiji (npr. problem nedostatka biološko dostupnog selena i silicijuma u ishrani).

Takođe, deo Biostile asortimana je i program dr Majića namenjen za efikasnije rešavanje t.i. metaboličkog sindroma koji je rezultat naše dugogodišnje aktivne i plodonosne saradnje. Prim. Tomislav Majić, dr. med., između ostalog, osnivač je centra za rehabilitaciju srčanih bolesnika u lečilištu Terme Šmajerske Toplice, suosnivač Angiološkog odeljenja Slovenije i stručni saradnik Udruženja kardiologa i angiologa Slovenije. Još uvek je aktivan u oblasti kardiologije
Sertifikati izvrsnosti

Proizvodnja proizvoda kompanije Biostile odvija se u skladu s najvišim standardima koji se primenjuju u industriji. Podleže strogoj kontroli u okviru svih procesa proizvodnje i čitavog lanca snabdevanja, čime se garantuju najkvalitetniji izbor sirovina i redovna kontrola. Biramo samo sirovine i materijale koji su u potpunosti usaglašeni s propisima Evropske unije. To znači da se sadržaj željenih supstanci i odsustvo neželjenih supstanci proveravaju standardizovanim analitičkim metodama koje se sprovode samo u evropskim laboratorijama ovlašćenim za tu namenu. Biramo sirovine koje, osim što zadovoljavaju obavezne zakonske zahteve, imaju i dodatne analize koje svedoče o njihovom kvalitetu.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv BIOSTILE FOOD SUPPLEMENTS
Poslovni naziv BIOSTILE FOOD SUPPLEMENTS DOO BEOGRAD-PALILULA
Delatnost kompanije 4791 - Trgovina na malo posredstvom pošte ili preko interneta
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Višnjička 49B, 11060 Beograd - Palilula, Srbija
Datum osnivanja 16.08.2019.
PIB 111598849
MB 21508144
Zakonski zastupnici
Dalibor Kosmina - Direktor
Aida Budimlič - Direktor
Danilo Vuković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu