O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Bisoftis d.o.o. logo

Bisoftis d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Bisoftis je osnovan od strane IT profesionalaca koji imaju višedecenijsko iskustvo u razvoju softvera za poslovnu primenu, kako za „core“ poslovne procese, tako i za „non-core“ poslove koji su prateći, ali neophodni za poslovanje. Od 2011. godine posluje kao samostalna kompanija koja radi na razvoju i održavanju velikog broja poslovnih aplikacija čiji je korisnik kompanija NIS-GazpromNeft.

Bisoftis se bavi razvojem softverskih rešenja prema potrebama i zahtevima naručioca, nudi svoje gotove softverske proizvode koji se mogu prilagoditi poslovnim potrebama klijenta, a takođe predlaže i implementira rešenja u skladu sa velikim dosadašnjim iskustvom.

Domen primene Bisoftis-ovih softverskih rešenja je veoma širok: od aplikacija za upravljanje transportnim sredstvima, preko upravljanja dokumentima, HR procesa, aplikacija za podršku ISO sistemima upravljanja kvalitetom, pa sve do takvih specijalnih zahteva kao što su ankete o međusobnoj saradnji unutar kompanije, povezivanje i razmena podataka između pojedinih sistema, itd.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod