BizNetNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije BizNet

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

PHP Programer

Aleksandar J., Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju smo uradili online, što je meni dosta olakšalo. Osećao sam se komotnije da od kuće odgovaram na pitanja poslodavca.

utisak sa intervjua postavljen: 11.10.2016.

PHP Programer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Za svaki projekat koji radimo, imam savršenu podršku svih kolega. Najviše mi se sviđa što komunikaciju sa klijentom vrši drugo odeljenje, tako da smo pošteđeni želja, čestitki i pozdrava, i svega ostalog što klijentu padne na pamet, a po sistemu "ajde samo klikni tamo 2 klika". Odeljenje prodaje koje komunicira sa eksternim korisnicima i klijentima već jako dobro zna šta može a šta ne, i znaju da cene naše vreme. Dodao bih još i da sva testiranja funkcionalnosti rade druge kolege, što je sjajno.
Zamerke kompaniji
Nekada rokovi umeju da budu jako, jako kratki, ali svakako na kraju svi budu adekvatno nagrađeni.
preporučujem
utisak postavljen: 11.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Od nastanka BizNet se razvijao u regionalnog sistem integratora sa značajnim iskustvom u savetovanju, razvijanju, uvođenju, integraciji i održavanju celovitih složenih sofisticiranih informaciono-aplikativno-komunikacionih rešenja sa fokusom na unapređenje korisničkog iskustva. Osnovan 2008. godine, kao agencija za Internet marketing i računarsko programiranje i jedna je od kompanija orjentisana ne samo na poslovne rezultate, već i na društveno odgovorno poslovanje, kao jedan od strateških ciljeva. Kroz svoja stalna angažovanja unapređujemo zaštitu životne sredine i „zeleno“ poslovanje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
GORAN STOJANOVIĆ PR BIZNET
Adresa
Plato Dr Zorana Đinđića 3, Batočina
Datum osnivanja
01.04.2008.
PIB
105379936
Matični broj
61005374
Poslovni naziv
GORAN STOJANOVIĆ PR AGENCIJA ZA VEB DIZAJN I OSTALE USLUGE BIZNET BATOČINA
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija