O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Blender OpCo d.o.o. logo

Blender OpCo d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Za razliku od tradicionalnih prigušenih gejming centara i fliper-salona BLENDER smatramo prvim porodičnim zabavnim parkom. Ovaj porodični naglasak je ključni fokus brenda. Nakon otvaranja lokacije u Mercator Centru u Novom Sadu, BLENDER se nada da će se utvrditi na više lokacija širom Srbije. 
Sada imate mogućnost da se zajedno sa svojim najdražima maksimalno dobro zabavite uz najinteresantnije i najsavremenije vido igrice, arkadne igre, konzole i još puno toga…

Posetioci mogu koristiti ovu gejming karticu za plaćanje i dopunjavanje svih vrsta igara. Kako bi igrali neku od igara, dovoljno je da prislone svoju gejming karticu na šarenolik skener kartice montiran na nekoj od mašina i kredit će automatski biti skinut sa kartice. Za rođendane i druge događaje, BLENDER koristi narukvice u živahnim bojama. Nakon proslave, ovu narukvicu je moguće opet dopuniti i koristiti je za igranje igrica.

Nameravamo da BLENDER iskustvo konstantno unapređujemo i usavršavamo kako bismo bili u toku sa svetskim trendovima koji vladaju u industriji zabave i kako bismo Vama obezbedili prvoklasan doživljaj svih naših igara.  Prozračan, šarenolik i udoban ambijent naše zone zabave stvoren je za porodičnu zabavu i uživanje.

Svi posetioci imaju šansu da osvoje fantastične nagrade iz široke ponude jedinstvenih i proizvoda kvalitetnih robnih marki. Opremljen najnovijim i najpopularnijim igrama, BLENDER nudi svojim posetiocima nezaboravno zabavno iskustvo.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar oslobođenja 102, 21000 Novi Sad
+381 21 3001 425