Blender OpCo d.o.o.

Blender OpCo d.o.o.

Kontakt

Adresa Bulevar oslobođenja 102, 21000 Novi Sad
PIB 111194202
MB 21439754
Predstavništvo Bulevar oslobođenja 102, 21000 Novi Sad
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Za razliku od tradicionalnih prigušenih gejming centara i fliper-salona BLENDER smatramo prvim porodičnim zabavnim parkom. Ovaj porodični naglasak je ključni fokus brenda. Nakon otvaranja lokacije u Mercator Centru u Novom Sadu, BLENDER se nada da će se utvrditi na više lokacija širom Srbije. 
Sada imate mogućnost da se zajedno sa svojim najdražima maksimalno dobro zabavite uz najinteresantnije i najsavremenije vido igrice, arkadne igre, konzole i još puno toga…

Posetioci mogu koristiti ovu gejming karticu za plaćanje i dopunjavanje svih vrsta igara. Kako bi igrali neku od igara, dovoljno je da prislone svoju gejming karticu na šarenolik skener kartice montiran na nekoj od mašina i kredit će automatski biti skinut sa kartice. Za rođendane i druge događaje, BLENDER koristi narukvice u živahnim bojama. Nakon proslave, ovu narukvicu je moguće opet dopuniti i koristiti je za igranje igrica.

Nameravamo da BLENDER iskustvo konstantno unapređujemo i usavršavamo kako bismo bili u toku sa svetskim trendovima koji vladaju u industriji zabave i kako bismo Vama obezbedili prvoklasan doživljaj svih naših igara.  Prozračan, šarenolik i udoban ambijent naše zone zabave stvoren je za porodičnu zabavu i uživanje.

Svi posetioci imaju šansu da osvoje fantastične nagrade iz široke ponude jedinstvenih i proizvoda kvalitetnih robnih marki. Opremljen najnovijim i najpopularnijim igrama, BLENDER nudi svojim posetiocima nezaboravno zabavno iskustvo.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv BLENDER OpCo
Poslovni naziv BLENDER OpCo d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije 9329 - Ostale zabavne i rekreativne delatnosti
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Vajara Živojina Lukića 20, 11000 Beograd, Srbija
Datum osnivanja 10.12.2018.
PIB 111194202
MB 21439754
Zakonski zastupnici
Marko Martinoli - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu