Blue Grid d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Bulevar Mihaila Pupina 10A, Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


16 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109876187
Matični broj: 21259128
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija BlueGrid osnovana je 2017. godine sa sedištem u Beogradu, sa jakom pozadinom u razvoju biznisa i iskustvom u izgradnji timova visokih performansi za network operations, razvoj, prodaju i podršku.

Čini je grupa stručnjaka iz različitih oblasti IT-ja (web development, customer happiness, business development, web design), koji su se okupili kako bi delili svoje iskustvo i pomogli kompanijama da se razvijaju i šire.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Blue Grid d.o.o.

QA Tester

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Konkurisao sam za navedenu poziciju. Zvali su me na razgovor koji je obavljen sa HR menadžerom, i ostalim članovima DEV tima. Rečeno mi je da ću dobiti informaciju za neke dve, tri nedelje i više se nisu ni javili što je vrlo neozbiljno. Tako da ostavlja loš utisak o navedenoj kompaniji. Džabe sav taj marketing, kada nemate ozbiljan odnos prema kandidatima i potencijalnim zaposlenima u firmi

Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Intervju je obavljen preko Google Meets-a
odbio/la ponudu
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Aplicirao sam na nekoliko oglasa unazad dok me nisu kontaktirali za otvorenu poziciju Support Engineer-a. Pohvalio bih rad devojke iz HR tima koja me je u više navrata obaveštavala i slala oglase za različite pozicije dok nisam prihvatio poziv za poziciju koja mi je odgovarala. Razgovor sam imao sa drugom predstavnicom iz istog tima. Predstavila mi je ukratko samu poziciju i taksativno smo prošli uslove iz oglasa. Pozicija zapravo predstavlja outsorcing projekat za SecurityTrails klijenta i uključuje rad u dve smene (druga smena je od 14.00 do 22.00). Nisam prihvatio poziciju jer je glavni uslov bio rad u dve smene što mi nije odgovaralo. Iako sam odbio dalji tok selekcije, iskoristio bih priliku da još jednom istaknem devojku iz HR tima ove kompanije. Velika pohvala na njenoj profesionalnosti i angažovanosti da pomogne pre nego što je razgovor i zakazan. Isto tako, omogućila mi je da se preko LinkedIn-a povežem sa nekolicinom ljudi iz njihovog HR tima tako da smo se dogovorili da ostanemo u kontaktu. Na osnovu svojih prethodnih iskustava, mogu reći da je HR tim ove firme prilično ažuran i uvek će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku što je mnogo važno u današnjim poslovnim okvirima.

Dev Support Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
HR me je kontaktirao jako brzo nakon prijave, odradili smo kraći telefonski razgovor - malo pričali o iskustvu, tehnologijama kojim baratam, ali i o radnom mestu i šta mogu da očekujem od njih. Jako prijatan razgovor i sve pohvale za momka sa kojim sa razgovarao, već posle 2 minuta je sve imalo krajnje prijateljski ton. Par dana kasnije smo imali drugi krug razgovora putem video poziva gde sam razgovarao sa momkom iz HR-a i sa predstavnikom dev tima, gde smo ponovo pričali o mom iskustvu, odradili kratak razgovor na engleskom i manji test - par pitanja o scriptingu, standardima, protokolima itd., nakon čega mi je rečeno da će mi se javiti za dalje.

Solutions Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd i Skype
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Inicijalni intervju je lokalan i dosta opušten. Više je neko međusobno upoznavanje. Zatim su sledila 2-3 kruga razgovora sa kolegama iz inostranstva od kojih je jedan bio tehničke prirode. Svaki od krugova je bio u rasponu od 7 dana u proseku.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
BLUE GRID DOO
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 10 A1, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
26.01.2017.
PIB
109876187
Matični broj
21259128
Poslovni naziv
BLUE GRID DOO BEOGRAD-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Dabić - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Engineer
  1 plata
  1700 EUR / mesečno
  1700 1700

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Blue Grid d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška