RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Blue Grid d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Engineer
  1 plata
  1700 EUR / mesečno
  1700 1700

 • Ti si predstavnik ove kompanije?

  Bulevar Mihaila Pupina 10A, Beograd, Srbija
  učitavanje...
  učitavanje...


  16 osoba prati ovu kompaniju
  PIB: 109876187
  Matični broj: 21259128
  Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


  Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

  Kompanija BlueGrid osnovana je 2017. godine sa sedištem u Beogradu, sa jakom pozadinom u razvoju biznisa i iskustvom u izgradnji timova visokih performansi za network operations, razvoj, prodaju i podršku.

  Čini je grupa stručnjaka iz različitih oblasti IT-ja (web development, customer happiness, business development, web design), koji su se okupili kako bi delili svoje iskustvo i pomogli kompanijama da se razvijaju i šire.

  Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Blue Grid d.o.o.

  QA Tester

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  bez ponude za posao
  negativno iskustvo
  Ceo proces je trajao 1 nedelju
  Kako je izgledao proces
  Konkurisao sam za navedenu poziciju. Zvali su me na razgovor koji je obavljen sa HR menadžerom, i ostalim članovima DEV tima. Rečeno mi je da ću dobiti informaciju za neke dve, tri nedelje i više se nisu ni javili što je vrlo neozbiljno. Tako da ostavlja loš utisak o navedenoj kompaniji. Džabe sav taj marketing, kada nemate ozbiljan odnos prema kandidatima i potencijalnim zaposlenima u firmi

  Support Engineer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Intervju je obavljen preko Google Meets-a
  odbio/la ponudu
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 1 nedelju
  Kako je izgledao proces
  Aplicirao sam na nekoliko oglasa unazad dok me nisu kontaktirali za otvorenu poziciju Support Engineer-a. Pohvalio bih rad devojke iz HR tima koja me je u više navrata obaveštavala i slala oglase za različite pozicije dok nisam prihvatio poziv za poziciju koja mi je odgovarala. Razgovor sam imao sa drugom predstavnicom iz istog tima. Predstavila mi je ukratko samu poziciju i taksativno smo prošli uslove iz oglasa. Pozicija zapravo predstavlja outsorcing projekat za SecurityTrails klijenta i uključuje rad u dve smene (druga smena je od 14.00 do 22.00). Nisam prihvatio poziciju jer je glavni uslov bio rad u dve smene što mi nije odgovaralo. Iako sam odbio dalji tok selekcije, iskoristio bih priliku da još jednom istaknem devojku iz HR tima ove kompanije. Velika pohvala na njenoj profesionalnosti i angažovanosti da pomogne pre nego što je razgovor i zakazan. Isto tako, omogućila mi je da se preko LinkedIn-a povežem sa nekolicinom ljudi iz njihovog HR tima tako da smo se dogovorili da ostanemo u kontaktu. Na osnovu svojih prethodnih iskustava, mogu reći da je HR tim ove firme prilično ažuran i uvek će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku što je mnogo važno u današnjim poslovnim okvirima.

  Dev Support Engineer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
  bez ponude za posao
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 1 nedelju
  Kako je izgledao proces
  HR me je kontaktirao jako brzo nakon prijave, odradili smo kraći telefonski razgovor - malo pričali o iskustvu, tehnologijama kojim baratam, ali i o radnom mestu i šta mogu da očekujem od njih. Jako prijatan razgovor i sve pohvale za momka sa kojim sa razgovarao, već posle 2 minuta je sve imalo krajnje prijateljski ton. Par dana kasnije smo imali drugi krug razgovora putem video poziva gde sam razgovarao sa momkom iz HR-a i sa predstavnikom dev tima, gde smo ponovo pričali o mom iskustvu, odradili kratak razgovor na engleskom i manji test - par pitanja o scriptingu, standardima, protokolima itd., nakon čega mi je rečeno da će mi se javiti za dalje.

  Solutions Engineer

  Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd i Skype
  bez ponude za posao
  Intervju lak
  pozitivno iskustvo
  Ceo proces je trajao 4 nedelje
  Kako je izgledao proces
  Inicijalni intervju je lokalan i dosta opušten. Više je neko međusobno upoznavanje. Zatim su sledila 2-3 kruga razgovora sa kolegama iz inostranstva od kojih je jedan bio tehničke prirode. Svaki od krugova je bio u rasponu od 7 dana u proseku.
  *Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

  Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

  Naziv
  BLUE GRID DOO
  Adresa
  Bulevar Mihaila Pupina 10 A1, Beograd - Novi Beograd
  Datum osnivanja
  26.01.2017.
  PIB
  109876187
  Matični broj
  21259128
  Poslovni naziv
  BLUE GRID DOO BEOGRAD-Novi Beograd
  Delatnost kompanije
  6201 Računarsko programiranje
  Pravna forma
  Društvo sa ograničenom odgovornošću
  Zakonski zastupnici
  Ivan Dabić - Direktor
  Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Blue Grid d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.



  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška