Blue Grid d.o.o.

Blue Grid d.o.o.

0

Kontakt

Adresa Bulevar Mihaila Pupina 10A, Beograd, Srbija
Telefon +381 60 3890613
PIB 109876187
MB 21259128
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Kompanija BlueGrid osnovana je 2017. godine sa sedištem u Beogradu, sa jakom pozadinom u razvoju biznisa i iskustvom u izgradnji timova visokih performansi za network operations, razvoj, prodaju i podršku.

Čini je grupa stručnjaka iz različitih oblasti IT-ja (web development, customer happiness, business development, web design), koji su se okupili kako bi delili svoje iskustvo i pomogli kompanijama da se razvijaju i šire.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Blue Grid d.o.o.

Ocena (0 utisaka)

0

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Intervju · 29.08.2021.

QA Tester

Negativno iskustvo
Kako je izgledao proces

Konkurisao sam za navedenu poziciju. Zvali su me na razgovor koji je obavljen sa HR menadžerom, i ostalim članovima DEV tima. Rečeno mi je da ću dobiti informaciju za neke dve, tri nedelje i više se nisu ni javili što je vrlo neozbiljno. Tako da ostavlja loš utisak o navedenoj kompaniji. Džabe sav taj marketing, kada nemate ozbiljan odnos prema kandidatima i potencijalnim zaposlenima u firmi

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Bez ponude za posao

Ceo proces je trajao 1 nedelju

3

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 20.07.2021.

Support Engineer

Pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces

Aplicirao sam na nekoliko oglasa unazad dok me nisu kontaktirali za otvorenu poziciju Support Engineer-a. Pohvalio bih rad devojke iz HR tima koja me je u više navrata obaveštavala i slala oglase za različite pozicije dok nisam prihvatio poziv za poziciju koja mi je odgovarala. Razgovor sam imao sa drugom predstavnicom iz istog tima. Predstavila mi je ukratko samu poziciju i taksativno smo prošli uslove iz oglasa. Pozicija zapravo predstavlja outsorcing projekat za SecurityTrails klijenta i uključuje rad u dve smene (druga smena je od 14.00 do 22.00). Nisam prihvatio poziciju jer je glavni uslov bio rad u dve smene što mi nije odgovaralo. Iako sam odbio dalji tok selekcije, iskoristio bih priliku da još jednom istaknem devojku iz HR tima ove kompanije. Velika pohvala na njenoj profesionalnosti i angažovanosti da pomogne pre nego što je razgovor i zakazan. Isto tako, omogućila mi je da se preko LinkedIn-a povežem sa nekolicinom ljudi iz njihovog HR tima tako da smo se dogovorili da ostanemo u kontaktu. Na osnovu svojih prethodnih iskustava, mogu reći da je HR tim ove firme prilično ažuran i uvek će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku što je mnogo važno u današnjim poslovnim okvirima.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Odbio/la ponudu

Ceo proces je trajao 1 nedelju

1

Ove informacije su mi korisne

Intervju · .

Podaci

Naziv BLUE GRID DOO
Poslovni naziv BLUE GRID DOO BEOGRAD-Novi Beograd
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Bulevar Mihaila Pupina 10 A1, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja 26.01.2017.
PIB 109876187
MB 21259128
Zakonski zastupnici
Ivan Dabić - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

800

Software Developer 1 plata

MIN
800
PROSEK
800
MEDIJANA
800
MAX
800

Prosečna neto plata

1700

Software Engineer 1 plata

MIN
1700
PROSEK
1700
MEDIJANA
1700
MAX
1700