Kontakt

Adresa Laze Telečkog 2, 21000 Novi Sad, Srbija
E-mail info@bomar.rs
PIB 100639433
MB 08410984
Predstavništvo Laze Telečkog 2, 21000 Novi Sad, Srbija
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Iznad svega BOMAR je priča o emocijama i posvećenosti, a svaka uspešna priča ima svoj početak. BOMAR je nastao 1990. godine kao rezultat jednog porodičnog sna i vizije da se luksuz učini dostupan svima. Da se od svakodnevice napravi svečanost i da se kreiraju trenuci za pamćenje. Veran ovim osnovnim idejama vodiljama BOMAR je u međuvremenu postao vodeća kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita, optike i aksesoara i najveći specijalizovani maloprodajni lanac sa personalnim iskustvom u prvom planu.

PORTRET BOMARA: 

BOMAR je danas jedna od vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike. Možemo se pohvaliti višedecenijskim uspešnim partnerstvom sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenom distributivnom mrežom širom Srbije, kao i ovlašćenim servisom organizovanim po savremenim standardima časovničarstva. Tim koji čine iskusni i vrhunski profesionalci duže od tri decenije strastveno i predano bira najbolje internacionalne brendove i kreira jedinstveni doživljaj kupovine baziran na vrhunskom kvalitetu usluge i ličnom pečatu. 

Ona otvara kutijicu i pogled joj iskri od sreće, a obrazi rumene od zadovoljstva… Unutra se nalazi predmet koji nije samo predmet neopisive lepote i vrhunskog umeća izrade. Unutra je simbol nečije pažnje i obećanje za večnost. On joj stavlja sat na ruku i on počinje da kuca u ritmu njenog srca...

Velika je privilegija i zadovoljstvo svakodnevno kreirati trenutke za pamćenje i učestvati u nejlepšim momentima darivanja. 

Kada poželite da poklonite nešto vredno ili jednostavno ulepšate sebi dan put će Vas neminovno dovesti u BOMAR. Naši proizvodi se sa ponosom nose, čuvaju i ne retko prenose sa generacije na generaciju kao najvredniji darovi.  

Merilo našeg uspeha jeste Vaše zadovoljstvo. Ta fina emocija koja se ogleda kako u očima primaoca tako i u očima darodavca. Ono je razlog zbog koga volimo naš posao i osnovni pokretač naših poslovnih ideja. Ona nas neprestano inspiriše da kreiramo pozitivnu energiju i životnu radost koja se oseti u duhu našeg brenda, atmosferi naših prodavnica, isijava lepotom iz predmeta našeg rada, a pre svega se ogleda u našem pogledu, osmehu i stisku ruke. 

Iz tog razloga u našim specijalizovanim prodavnicama uvek možete računati na izvanrednu i profesionalnu uslugu i inspirativno okruženje. Mi smo adresa na kojoj su odnos sa ličnim pečatom i osmeh zagarantovani.

Verujemo da jedan pogled vredi više od hiljadi reči i da se kvalitet meri delima, a ne rečima.

Zato priča o nama nije dugačka.

Hteli smo da Vam zagolicamo maštu i pozovemo Vas da zajedno sa nama uživate u čarobnom svete satova, nakita i aksesoara.

 

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci

Naziv BOMAR
Poslovni naziv BOMAR DOO ZA PROIZVODNJU, PROMET I USLUGE NOVI SAD
Delatnost kompanije 4777 - Trgovina na malo satovima i nakitom u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Laze Telečkog 2, 21000 Novi Sad, Srbija
Datum osnivanja 28.09.1992.
PIB 100639433
MB 08410984
Zakonski zastupnici
Ljubica Stanković Gvozden - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu