O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Bomar d.o.o. logo

Bomar d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Iznad svega BOMAR je priča o emocijama i posvećenosti, a svaka uspešna priča ima svoj početak. BOMAR je nastao 1990. godine kao rezultat jednog porodičnog sna i vizije da se luksuz učini dostupan svima. Da se od svakodnevice napravi svečanost i da se kreiraju trenuci za pamćenje. Veran ovim osnovnim idejama vodiljama BOMAR je u međuvremenu postao vodeća kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita, optike i aksesoara i najveći specijalizovani maloprodajni lanac sa personalnim iskustvom u prvom planu.

PORTRET BOMARA: 

BOMAR je danas jedna od vodećih kompanija u Srbiji u oblasti prodaje satova, nakita i optike. Možemo se pohvaliti višedecenijskim uspešnim partnerstvom sa vodećim svetskim proizvođačima satova i nakita, odlično razvijenom distributivnom mrežom širom Srbije, kao i ovlašćenim servisom organizovanim po savremenim standardima časovničarstva. Tim koji čine iskusni i vrhunski profesionalci duže od tri decenije strastveno i predano bira najbolje internacionalne brendove i kreira jedinstveni doživljaj kupovine baziran na vrhunskom kvalitetu usluge i ličnom pečatu. 

Ona otvara kutijicu i pogled joj iskri od sreće, a obrazi rumene od zadovoljstva… Unutra se nalazi predmet koji nije samo predmet neopisive lepote i vrhunskog umeća izrade. Unutra je simbol nečije pažnje i obećanje za večnost. On joj stavlja sat na ruku i on počinje da kuca u ritmu njenog srca...

Velika je privilegija i zadovoljstvo svakodnevno kreirati trenutke za pamćenje i učestvati u nejlepšim momentima darivanja. 

Kada poželite da poklonite nešto vredno ili jednostavno ulepšate sebi dan put će Vas neminovno dovesti u BOMAR. Naši proizvodi se sa ponosom nose, čuvaju i ne retko prenose sa generacije na generaciju kao najvredniji darovi.  

Merilo našeg uspeha jeste Vaše zadovoljstvo. Ta fina emocija koja se ogleda kako u očima primaoca tako i u očima darodavca. Ono je razlog zbog koga volimo naš posao i osnovni pokretač naših poslovnih ideja. Ona nas neprestano inspiriše da kreiramo pozitivnu energiju i životnu radost koja se oseti u duhu našeg brenda, atmosferi naših prodavnica, isijava lepotom iz predmeta našeg rada, a pre svega se ogleda u našem pogledu, osmehu i stisku ruke. 

Iz tog razloga u našim specijalizovanim prodavnicama uvek možete računati na izvanrednu i profesionalnu uslugu i inspirativno okruženje. Mi smo adresa na kojoj su odnos sa ličnim pečatom i osmeh zagarantovani.

Verujemo da jedan pogled vredi više od hiljadi reči i da se kvalitet meri delima, a ne rečima.

Zato priča o nama nije dugačka.

Hteli smo da Vam zagolicamo maštu i pozovemo Vas da zajedno sa nama uživate u čarobnom svete satova, nakita i aksesoara.

 

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Laze Telečkog 2, 21000 Novi Sad, Srbija
+381 62 10 44 444