O kompaniji
5
Iskustva
2
Plate
1
Poslovi
BridTV logo

BridTV

4

O nama

Dobro došli u Brid.TV! Mi smo vodeća video platforma koja je nastala i razvila se na domaćem tlu. Iskustvo, kreativnost i predanost naših developera je dovela do toga da se Brid.TV istakne u svetu i vine se van granica naše zemlje. Mi danas pomažemo vebmasterima i izdavačima širom sveta da svoje video zapise prikažu publici i ujedno naprave profit.

Našu ekspertizu i proizvod su prepoznale kompanije širom sveta, a možemo se pohvaliti sa uspešnom saradnjom sa kompanijama i partnerima iz gradova kao što su Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv. A čak smo stigli i do korporacije Google! Naime, Brid.TV je priznat tehnološki partner Google!

A zbog čega smo čest izbor kompanija?

 Zato što omogućujemo vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način embeduju svoje video zapise gde god žele! Takođe im naša video platforma nudi pregršt zanimljivih opcija koje im pomažu da razviju svoj biznis. Tu su i opcije da strimuju uživo u svakom trenutku ili analiziraju podatke koji im pokazuju šta mogu da promene u svojim video zapisima kako bi privukli što veću publiku.

Takođe mogu i da monetizuju svoje video materijale prema sopstvenoj želi i zarade novac! U ovome im često pomažu VAST/VPAID ad tagovi, ali i pregršt drugih tipova adova koje Brid.TV nudi. Klijenti Brid.TV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, a potrebno je samo da izaberu jedan od naših paketa, dodaju svoje video zapise, dozvole oglašavanje i monetizacija može da počne!

Vizija našeg tima je da u potpunosti transformiše digitalno tržište i razvije inovativne tehnologije koje pomažu kompanijama sa moderne B2B scene. Upravo zbog najnovije video tehnologije koju smo razvili, Brid.TV ulazi u sam vrh industrije. Konstantno unapređujemo našu tehnologiju, te smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će svojim idejama i radom doneti nešto novo na tržištu!

Postanite deo video platforme za koju granice ne postoje!

Tech stack

HTML5 JavaScript CSS3 PHP MySQL jQuery Github Git Grunt Linux Cake PHP NodeJS Prebid.js NginX Apache ReactJS AWS iOS Android

Beneficije

Obuke, konferencije

Plaćene konferencije i obuke

Timska druženja

Timska druženja

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove porodice

Fleksibilno radno vreme

Skraćeno radno vreme (radi se od 08h do 15h)

Naši ljudi

Borivoj Ivanović

Kretivni direktor i menadžer projekata

Miloš Todorović

Tehnički direktor

Uroš Jojić

Izvršni direktor i osnivač

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Omladinskih brigada 88b, Novi Beograd