BridTV

Dobro došli u BridTV - video platformu koja predstavlja jedan od najuspešnijih savremenih biznis projekata na domaćem tlu.

Kontakt

Omladinskih brigada 88b, 11070 Novi Beograd

O nama

Dobro došli u Brid.TV! Mi smo vodeća video platforma koja je nastala i razvila se na domaćem tlu. Iskustvo, kreativnost i predanost naših developera je dovela do toga da se Brid.TV istakne u svetu i vine se van granica naše zemlje. Mi danas pomažemo vebmasterima i izdavačima širom sveta da svoje video zapise prikažu publici i ujedno naprave profit.

Našu ekspertizu i proizvod su prepoznale kompanije širom sveta, a možemo se pohvaliti sa uspešnom saradnjom sa kompanijama i partnerima iz gradova kao što su Njujork, Los Anđeles, Dubai i Tel Aviv. A čak smo stigli i do korporacije Google! Naime, Brid.TV je priznat tehnološki partner Google!

A zbog čega smo čest izbor kompanija?

 Zato što omogućujemo vebmasterima i izdavačima da na jednostavan način embeduju svoje video zapise gde god žele! Takođe im naša video platforma nudi pregršt zanimljivih opcija koje im pomažu da razviju svoj biznis. Tu su i opcije da strimuju uživo u svakom trenutku ili analiziraju podatke koji im pokazuju šta mogu da promene u svojim video zapisima kako bi privukli što veću publiku.

Takođe mogu i da monetizuju svoje video materijale prema sopstvenoj želi i zarade novac! U ovome im često pomažu VAST/VPAID ad tagovi, ali i pregršt drugih tipova adova koje Brid.TV nudi. Klijenti Brid.TV-a imaju mogućnost da monetizuju sadržaj putem oglasa, a potrebno je samo da izaberu jedan od naših paketa, dodaju svoje video zapise, dozvole oglašavanje i monetizacija može da počne!

Vizija našeg tima je da u potpunosti transformiše digitalno tržište i razvije inovativne tehnologije koje pomažu kompanijama sa moderne B2B scene. Upravo zbog najnovije video tehnologije koju smo razvili, Brid.TV ulazi u sam vrh industrije. Konstantno unapređujemo našu tehnologiju, te smo u potrazi za kvalitetnim programerima koji će svojim idejama i radom doneti nešto novo na tržištu!

Postanite deo video platforme za koju granice ne postoje!

Tech stack

Beneficije

Skraćeno radno vreme (radi se od 08h do 15h)

Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlene i članove porodice

Plaćene konferencije i obuke

Timska druženja

Naši ljudi

Uroš Jojić

Uroš Jojić

Izvršni direktor i osnivač

Kao osnivač kompanije ActionTrip (2000. godine) Uroš je radio na stvaranju video platformi preko 10 godina. Bio je jedan od ključnih članova i direktor developmenta u američkoj korporaciji Evolve Media. 2016. godine Uroš osniva BridTV i od tada j...

Prikaži više
Miloš Todorović

Miloš Todorović

Tehnički direktor

Miloš je radio na razvoju kompleksnih web aplikacija sa velikom posetom a specifično usmerenih ka online video platformama. Nakon 10 godina stvaranja raznovrsnih tehnologija i rešenja za međunarodne kompanije, Miloš započinje novi projekat - Brid...

Prikaži više
Borivoj Ivanović

Borivoj Ivanović

Kretivni direktor i menadžer projekata

Borivoj ‘Sai’ Ivanović je tokom 10 godina uspešno vodio tim dizajnera i developera u kompaniji ActionTrip (u okviru američke korporacije Evolve Media). Sa bogatim portfoliom i iskustvom od 20 godina u web dizajnu i multimedia dizajnu, Sai se pri...

Prikaži više

Iskustva o radu i sa intervjua

Opšti utisak i preporuka

4.5
100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4.5

Balans karijere i privatnog života

4.5

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

4.5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 17.08.2022

Web Developer

Opšti utisak

4
Preporučuje
Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Veoma skladan i vredan tim, atmosfera je prijatna i opuštena, a opet radna. Postoji mogućnost napredovanja, ličnog i profesionalnog razvoja. Veoma velik broj beneficija za zaposlene. Kompanija ima razumevanja za privatne i porodične prioritete.

Zamerke

Ponekad dolazi do rada pod pritiskom što nije baš prijatno.

0
Intervju · 08.07.2022.

QA internship

Negativno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Kako je izgledao proces

Uzasno iskustvo, devojka koja radi kao HR je prijatna i sa njom je sve bilo okej. Na intervjuu sa CEO-om, je bilo problema. Covek je prvo naveo moje godine, u smislu zasto bi ti u ovim 'godinama' hteo da budes na praksi. Maltene me je terao da odustanem od te pozicije i da izadjem sa intervjua. UZASNO iskustvo, izbegavajte ovu firmu.

3
Intervju · 24.05.2022.

Web developer

Pozitivno iskustvo

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Tri kruga selekcije Uvodni razgovor sa HR, veoma prijatan i uključuje sve detalje. Dobijete projekat vezan za poziciju da se uradi za 5 dana, početak kada vama odgovara. Razgovor sa tehniškim direktorom i CEO, oko 45 minuta u njihovim kancelarijama u Airport City. HR je jako profesionalna i prijatna. Čitav proces je bio jako prijatan i organizovan.

Pitanja sa intervjua
  • Razgovarali smo i zadatku koji sam imao i o stvarima vezanim za proizvod kojim se bave, video platforma
1
Iskustvo · 13.04.2021

Frontend Developer

Opšti utisak

5
Preporučuje
Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

- Dobri rezultati i učinak se često prepoznaju i nagrađuju. - Skraćeno radno vreme - 7h dnevno (35h nedeljno). - Nema prekovremenog, ljudi završavaju u 15h, niko vas posle ne cima. - Bez pritiska, bez nerealnih rokova. - Nema dugih nepotrebnih sastanaka. - Srpska kompanija sa sopstvenim proizvodom i klijentima širom sveta....

Zamerke

Kompanija je imala brz rast u poslednjem periodu što je stvorilo potrebu za više srednjeg menadžmenta kako bi se kvalitetno vreme posvetilo feedback-u i razvoju zaposlenih. Ali se već radi na tome da se razviju novi menadžeri i da se proces davanja feedback-a napravi da bude češći.

7

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

760

Graphic Designer 1 plata

MIN
760
PROSEK
760
MEDIJANA
760
MAX
760

APR