O kompaniji
5
Iskustva
3
Plate
2
Poslovi
BridTV logo

BridTV

4

Iskustva

4 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

5

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

4

Zadovoljstvo projektima

3

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
26.05.2023
Negativno iskustvo

Graphic Designer

Bez ponude za posao

Uživo intervju

Kako je izgledao proces

Dobila sam da radim zadatak mail porukom bez prethodnog intervjua što mi se nije dopalo jer nisam imala priliku da čujem od njih bilo šta o samoj kompaniji. Zadatak je bio izuzetno kompleksan i obiman, a delovalo je i da je to nešto što kasnije mogu da iskoriste za svog klijenta. Sveukupno mi to nije ulivalo poverenje i zbog toga sam odustala od zadatka. Nije profesionalno i ljudski.
Korisno? 3
Iskustvo
17.08.2022
4 Preporučuje

Web Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Veoma skladan i vredan tim, atmosfera je prijatna i opuštena, a opet radna. Postoji mogućnost napredovanja, ličnog i profesionalnog razvoja. Veoma velik broj beneficija za zaposlene. Kompanija ima razumevanja za privatne i porodične prioritete.

Zamerke

Ponekad dolazi do rada pod pritiskom što nije baš prijatno.

Korisno? 1
Intervju
08.07.2022
Negativno iskustvo

QA internship

Bez ponude za posao

Intervju veoma lak

Kako je izgledao proces

Uzasno iskustvo, devojka koja radi kao HR je prijatna i sa njom je sve bilo okej. Na intervjuu sa CEO-om, je bilo problema. Covek je prvo naveo moje godine, u smislu zasto bi ti u ovim 'godinama' hteo da budes na praksi. Maltene me je terao da odustanem od te pozicije i da izadjem sa intervjua. UZASNO iskustvo, izbegavajte ovu firmu.
Korisno? 12
Intervju
24.05.2022
Pozitivno iskustvo

Web developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Tri kruga selekcije Uvodni razgovor sa HR, veoma prijatan i uključuje sve detalje. Dobijete projekat vezan za poziciju da se uradi za 5 dana, početak kada vama odgovara. Razgovor sa tehniškim direktorom i CEO, oko 45 minuta u njihovim kancelarijama u Airport City. HR je jako profesionalna i prijatna. Čitav proces je bio jako prijatan i organizovan.

Pitanja sa intervjua

  • Razgovarali smo i zadatku koji sam imao i o stvarima vezanim za proizvod kojim se bave, video platforma
Korisno? 2
Arhiva | Iskustvo
13.04.2021
5 Preporučuje

Frontend Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

- Dobri rezultati i učinak se često prepoznaju i nagrađuju. - Skraćeno radno vreme - 7h dnevno (35h nedeljno). - Nema prekovremenog, ljudi završavaju u 15h, niko vas posle ne cima. - Bez pritiska, bez nerealnih rokova. - Nema dugih nepotrebnih sastanaka. - Srpska kompanija sa sopstvenim proizvodom i klijentima širom sveta. - Odlična i pozitivna „porodična“ atmosfera, prijatne kolege. - Privatno zdravstveno osiguranje za celu porodicu.

Zamerke

Kompanija je imala brz rast u poslednjem periodu što je stvorilo potrebu za više srednjeg menadžmenta kako bi se kvalitetno vreme posvetilo feedback-u i razvoju zaposlenih. Ali se već radi na tome da se razviju novi menadžeri i da se proces davanja feedback-a napravi da bude češći.

Korisno? 7