O kompaniji
28
Iskustva
3
Plate
Poslovi
BrightMarbles logo

BrightMarbles

5

O nama

 

BrightMarbles grupa je skup inženjerskih kompanija koji se bavi razvojem kompletnih softverskih rešenja za svoje klijente, od arhitekture i dizajna, preko razvoja do testiranja i održavanja, koristeći tehnologije budućnosti. Stručnost grupacije leži upravo u razvoju robusnih, funkcionalnih, bezbednih i lepo dizajniranih softverskih rešenja.

Ekspertizu smo stekli gradeći najsavremenija tehnološka rešenja u različitim industrijama – od sistema za kontrolu leta aviona i softvera koji upravlja rasvetom i zvukom na koncertima svetskih zvezda, preko NFT platformi, društvenih mreža, sistema za digitalizaciju bankarskog sektora, do softvera za live prenos videa na jednom od najvećih svetskih događaja u oblasti sporta (nadamo se da će se isti koristiti i 2024. godine). I ponosni smo na sav uloženi trud, rad, i ispisani kod.

Tokom godina, radili smo na revolucionarnim rešenjima sa startapima (od kojih su 8 postali “jednorozi”), korporacijama i poslovnim liderima na globalnom nivou, od SAD-a i Velike Britanije, preko Nemačke i Švajcarske, pa sve do Holandije i šire. Ponosno izdvajamo rad na najvećoj platformi za trgovinu kripto-valutama sa kompanijom koja je nekoliko godina uzastopno proglašena za najboljeg kripto-brokera, kao i rad sa prvom bioink kompanijom koja razvija sistem za 3D kultivisanje ćelija i bioštampu tkiva. Neki od projekata na kojim radimo imaju potencijal da izazovu pozitivne tektonske promene i izvrše ogroman uticaj na svet u kome živimo - i to je ono čemu kao grupacija težimo.

Radujemo se svakom novom izazovu koji nam dolazi. Zato su vrednosti koje naš tim neguje:

- Ownership: Svako od nas je odgovoran za zadatak koji mu je poveren od početka do kraja.
- Timski rad: Znate li onu poslovicu, koju vam svako kaže kada priča o radu u timu “Ako želiš da ideš brzo, idi sam. Ako želiš da stigneš daleko, povedi prijatelje.”? Mi znamo da je ona tačna.
- Neprekidno učenje: Softverska industrija je konstantno u razvoju, a mi želimo da idemo u korak sa njim.
- Pravednost: Ne diskriminišemo, ni po čemu, a isto očekujemo od naših kolega; puštamo jedino naša postignuća da govore za nas.

Naši Mibsteri su zapravo naša najveća vrednost. Oni nas čine onim što jesmo: multikulturalna grupacija posvećena izvrsnosti, spremna da se uhvati u koštac sa najtežim problemima i kreira proizvode budućnosti.

Ukoliko želiš da nam se pridružiš i radiš na razvoju proizvoda za vodeće svetske kompanije, sa timom koji pokreće inovacije na globalnom nivou, možeš da vidiš otvorene pozicije na: brightmarbles.io/careers.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Đorđa Rajkovića 2, Novi Sad, Srbija