O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
British Motors d.o.o. logo

British Motors d.o.o.

Ova kompanija nije ocenjena.

O nama

British Motors je ekskluzivni prodajno-servisni centar za Jaguar i Land Rover vozila za Srbiju i Crnu Goru, urađen po najvišim propisanim standardima JLR grupacije. Kao najmoderniji centar ovog tipa u istočnoj Evropi, pružamo besprekorna korisnička iskustva za posetioce salona. Naši prodajno-servisni centri nalaze se u Beogradu, Čačku i Podgorici.

Pored dobijanja ažuriranih i pouzdanih informacija o cenama Jaguar i Land Rover vozila, u British Motors-u uvek možete dobiti sugestije o pravilnom načinu održavanja automobila. U našem prodajno-tehničkom salonu imate priliku i da pogledate nove modele vozila, kao i da zakažete test vožnju.


PRODAJA I SERVIS JAGUAR I LAND ROVER VOZILA
U našim prodajno-servisnim možete da testirate i kupite vozila iz aktuelnog Jaguar i Land Rover programa, zamenite vozilo po principu staro za novo, kao i da izvršite registraciju vašeg vozila. Takođe, British motors je ovlašćeni servis za iste brendove, tako da kod nas možete izvršiti servis, kao i tehnički pregled vašeg vozila. Ukoliko želite da dodatno opremite vaš omiljeni Land Rover ili Jaguar automobil, na raspolaganju vam je veliki izbor dodatne opreme za sve modele.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Zrenjaninski put 11, 11000 Beograd, Srbija
+381114134444