O kompaniji
4
Iskustva
Plate
Poslovi
Brose d.o.o. logo

Brose d.o.o.

3.5

O nama

Kompanija Brose već preko 100 godina prednjači u oblikovanju budućnosti automobila. Po veličini četvrti dobavljač automobilskih delova na svetu, u porodičnom vlasništvu, gradi u Pančevu, blizu Beograda, novi razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone. Ovde će narednih godina nastati visokostručna radna mesta za 1.100 radnika sa atraktivnom karijernom perspektivom.


Kompanija Brose razvija i proizvodi mehatroničke sisteme za vrata vozila, vrata prtljažnika i sedišta, kao i elektromotore, elektroniku i sisteme za upravljanje. Brose grupa zapošljava oko 25.000 zaposlenih na 65 lokacija u 24 zemlje uz godišnji promet od 6,2 milijarde evra. Širom sveta, svake sekunde novo proizvedeno vozilo je opremljeno sa najmanje jednim Brose proizvodom. Na listi kupaca ove kompanije nalazi se oko 80 automobilskih brendova, preko 40 dobavljača i 50 proizvođača električnih bicikala.

Priznanja

Poslodavac pruža personalizovane benefite

Poslodavac pruža personalizovane benefite

Ovaj poslodavac putem platforme Benefiti.rs omogućava personalizovane benefite za svoje zaposlene. Titulu nose kompanije koje imaju saradnju sa platformom Benefiti.rs.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt