Kontakt

Adresa Uhlandstraße 175, Berlin, Nemačka
Zaposlenih 51-200
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

BRITER je vodeća platforma bez koda za automatizaciju stručnog znanja.

Intuitivni set alata platforme omogućava profesionalcima da grade, upravljaju i prodaju interaktivne aplikacije, bez potrebe za veštinama programiranja.

BRITER pomaže konsultantskim firmama, bankama, preduzećima i javnoj upravi širom sveta u digitalizaciji i skaliranju njihovih usluga. BRITER je posebno usmeren na stručnjake za pravo, finansije, poreze i usaglašenost koji rade sa složenim, uslovnim i scenarijskim sadržajem koji žele automatizovati periodične i standardizovane procese donošenja odluka.

Za njih BRITER olakšava digitalizaciju i automatizaciju u njihovom poslu. BRITER ima predstavništva u Berlinu, Frankfurtu i Londonu. Softver podržava profesionalce u preko 30 međunarodnih pravnih i računovodstvenih firmi, kao i korporativne službe i javnu upravu, u automatizaciji profesionalnog odlučivanja. Među kupcima su ING, PvC, Deloitte, Baker McKenzie i Tailor Vessing.

 

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Bryter

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao (9)

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu