Bryter

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BRITER je vodeća platforma bez koda za automatizaciju stručnog znanja.

Intuitivni set alata platforme omogućava profesionalcima da grade, upravljaju i prodaju interaktivne aplikacije, bez potrebe za veštinama programiranja.

BRITER pomaže konsultantskim firmama, bankama, preduzećima i javnoj upravi širom sveta u digitalizaciji i skaliranju njihovih usluga. BRITER je posebno usmeren na stručnjake za pravo, finansije, poreze i usaglašenost koji rade sa složenim, uslovnim i scenarijskim sadržajem koji žele automatizovati periodične i standardizovane procese donošenja odluka.

Za njih BRITER olakšava digitalizaciju i automatizaciju u njihovom poslu. BRITER ima predstavništva u Berlinu, Frankfurtu i Londonu. Softver podržava profesionalce u preko 30 međunarodnih pravnih i računovodstvenih firmi, kao i korporativne službe i javnu upravu, u automatizaciji profesionalnog odlučivanja. Među kupcima su ING, PvC, Deloitte, Baker McKenzie i Tailor Vessing.

 

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija