Bryter

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Uhlandstraße 175, Berlin, Nemačka


4 osobe prate ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 51-200


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

BRITER je vodeća platforma bez koda za automatizaciju stručnog znanja.

Intuitivni set alata platforme omogućava profesionalcima da grade, upravljaju i prodaju interaktivne aplikacije, bez potrebe za veštinama programiranja.

BRITER pomaže konsultantskim firmama, bankama, preduzećima i javnoj upravi širom sveta u digitalizaciji i skaliranju njihovih usluga. BRITER je posebno usmeren na stručnjake za pravo, finansije, poreze i usaglašenost koji rade sa složenim, uslovnim i scenarijskim sadržajem koji žele automatizovati periodične i standardizovane procese donošenja odluka.

Za njih BRITER olakšava digitalizaciju i automatizaciju u njihovom poslu. BRITER ima predstavništva u Berlinu, Frankfurtu i Londonu. Softver podržava profesionalce u preko 30 međunarodnih pravnih i računovodstvenih firmi, kao i korporativne službe i javnu upravu, u automatizaciji profesionalnog odlučivanja. Među kupcima su ING, PvC, Deloitte, Baker McKenzie i Tailor Vessing.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Bryter sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška