O kompaniji
38
Iskustva
23
Plate
4
Poslovi
CCBill  logo

CCBill

3.8

Iskustva

3.8 69%

Menadžment kompanije

3.7

Beneficije

3.4

Balans karijera-privatni život

4.1

Timska atmosfera

4.2

Zadovoljstvo projektima

4

Mogućnost napredovanja

3.2
Iskustvo
14.09.2023
Potvrđen Linkedin identitet
5

NOC T2

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Želim podeliti svoje iskustvo rada u kompaniji nakon više od godinu dana rada u Network Operation Centru (NOC). Mogu sa sigurnošću reći da je ovo bilo izvanredno iskustvo, i evo nekoliko razloga zašto: Timski duh: Od prvog dana, osetio sam pozitivnu energiju i saradnju među kolegama u NOC timu. Svi su bili spremni da pomognu i podrže jedni druge, bez obzira na izazove s kojima smo se susretali. Profesionalna podrška: Kompanija je uložila znatne resurse u obuku i razvoj zaposlenih. Imali smo pristup najnovijim alatima i tehnologijama kako bismo bolje obavljali svoj posao. Takođe smo imali redovne sastanke za praćenje napretka i postavljanje ciljeva. Radno okruženje: Rad u NOC timu zahteva preciznost i brzinu reakcije, ali kompanija je obezbedila opremu i uslove koji su nam omogućili da budemo efikasni i udobno radimo tokom noćnih smena. Mogućnosti za napredovanje: Kompanija je jasno pokazala svoju posvećenost razvoju zaposlenih. Imali smo priliku da se usavršavamo i da se krećemo unapred u svojoj karijeri. Svestranost posla: Rad u NOC timu donosi raznolikost izazova svakog dana. Nikada nije dosadno, a svaki dan donosi nove prilike za učenje i rast. Ukupno gledano, rad u kompaniji i NOC timu bio je inspirativno iskustvo. Osećam se privilegovano što sam deo ove organizacije i veselim se svim budućim mogućnostima za saradnju i rast.

Zamerke

Nemam.

Korisno? 3
Iskustvo
29.08.2023
5 Preporučuje

QA Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Projekti su jako zanimljivi, dosta toga moze da se nauci.Za QA su imali svoj framework za dodavanje testova, nove tehnologije i stvarno raznovrsno. Nema nikakvih pritisaka i kratkih rokova. Ljudi su super, stvarno spremni da pomognu i jako komunikativni.

Zamerke

Ne mogu da navedem nista specijalno, radio sam za vreme korone pa je mozda malo nedostajao taj drustveni element jer je bio rad od kuće.

Tehnologije

Java Git Jenkins
Korisno? 0
Iskustvo
08.06.2023
4 Preporučuje

Tehnički pisac

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Dobra organizacija posla, predusetljivost, dobri odnosi sa kolegama, remote rad, nema pritisaka, nema prekovremenog rada.

Zamerke

Povećanja plate su jednom godišnje i prilično oskudna.

Korisno? 3
Iskustvo
18.05.2023
4 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlična ekipa, stvarno fenomenalni ljudi. Projekti su bez neke presije, nema kratkih rokova. Kancelarija je u centru, imamo besplatne sokove, kafu, voće, grickalice...

Zamerke

Tehnologija sa kojom se radi je malo zastarela, ima dosta legacy koda koji izaziva glavobolje. Odgovor od menadžmenta se ponekad dugo čeka.

Tehnologije

JavaScript Java Perl
Korisno? 1
Intervju
18.05.2023
Pozitivno iskustvo

Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Uživo intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Pa intervju nije bio ništa posebno težak. U dva kruga je obavljen, u prvom je opšte upoznavanje - ko su, šta su, ko sam ja, šta tražim i slično. Drugi krug je bio sa tehničkim licima, raznolika pitanja vezana za paradigme, objektno orijentisano programiranje, alate, projekte...
Korisno? 2
Intervju
17.05.2023

Qa Engineer internship

Bez ponude za posao

Intervju lak

Online intervju

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Uvodni razgovor od pola sata sa HR-om o kompaniji i moje predstavljanje njima. Nakon nedelju dana su mi se javili mail-om i pitali da li poznajem Linux i SQL. Posle par dana su se javili da nece da nastave dalji proces selekcije.
Korisno? 1
Iskustvo
04.05.2023
5 Preporučuje

QA inzenjer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Firma ima svoj proizvod, sto je prednost jer nemate klijenta koji vam sedi nad glavom. Proizvod je stabilan, firma postoji dugo. Moguc full remote rad od kuce.

Zamerke

Firma kaska sa benefitima koje daju druge firme, kao sto su teambuildinzi, fitpass...

Korisno? 1
Iskustvo
02.03.2023
5 Preporučuje

Software developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 4-7 godina

Pozitivno

Moj utisak i moje vreme provedeno u ovoj kompaniji su zaista pozitivni Super tehnologije Odlican kolektiv Rad od kuce

Zamerke

Neke sitnice ali nista vredno spomena

Tehnologije

Active Directory
Korisno? 1
Intervju
22.02.2023
Pozitivno iskustvo

SEO specialist

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Prvo se dobija test koji treba da se reši u periodu od nedelju dana. Nakon testa ide tehnički intervju gde se prvo priča sa HR-om i posle toga sa menadžerom SEO tima koji postavlja tehnička pitanja za proveru znanja. Prijatni ljudi, jedino što se dosta dugo čeka na odgovor.
Korisno? 2
Intervju
09.02.2023

Tester

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Online intervju

Kako je izgledao proces

Sam intervju je podeljen u cetri dela. Znanje iz SQL-a, JAVA-e, i snalazenje u linux-u. Nakon toga idu opsta pitanja o snalazenju u radu, procesima, agile-u itd. Jedno pitanje mi je odskocilo od svega, a to je: "Da li bi mi bio problem nekad raditi 16 sati?". Sto bi trebalo da upali crvene lampice kod svakog ko postuje sebe. Sve je trajalo malo vise od sat i po, gde te dobro pretresu o svemu. Ali sve to pada u vodu kada, posle tog cedjenja od sat i po, se neudostoje dati povratnu informaciju. Da li je tako tesko poslati taj template mail u kome pise da je kandidat odbijen ili ne, eventualno i zasto je odbijen? Mislim da svaki kandidat, kakav je takav je, zasluzuje da dobije taj minimum postovanja.
Korisno? 9

Odgovor kompanije

Poštovani! Žao nam je što ste imali ne baš sjajno iskustvo na razgovoru za posao. Tehnički razgovor za ovu poziciju imali smo sa nekolicinom kandidata i svima je poslata povratna informacija ili direktno ili preko agencije koja vas je kontaktirala. Što se tiče pitanja o radnom vremenu, saglasni smo da je bilo nespretno i nepotrebno jer ne postoji potreba za 16 sati rada. Hvala vam na komentaru, trudićemo se da ga iskoristimo kako bismo unapredili odnos sa budućim kandidatima.
Korisno? 5