O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
CIAK Auto d.o.o. logo

CIAK Auto d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

S preko 20 godina prisustva u svetu autodelova i prisutnosti u regiji, tvrtka CIAK Auto među najvećim je distributerima autodelova i opreme. U veleprodajnim i maloprodajnim aktivnostima nudimo Vama, našim kupcima najširi izbor originalnih i zamenskih delova za vaš auto. Zastupamo sve poznate svetske proizvođače autodelova OE kvalitete za sve tipove vozila.

Tvrtka CIAK Auto ponosni je član AD Internationala, grupacije koja okuplja preko 500 veleprodajnih distributera iz 33 zemlje, s ciljem izmenjivanja informacija i unapređenja poslovnih metoda uz vrhunsku logističku efikasnost. ADI International pruža uslugu podrške svojim partnerima pružajući im adekvatne i pravovremene informacije, te tehničku podršku u obliku treninga, saveta i asistencije.

ADI je uspostavio vlastiti ekskluzivni program za unapređenje i promicanje tehničke obuke i podrške: Eure!Car. Eure!Car obuhvaća visokokvalitetne tehničke treninge za profesionalne mehaničare i podržavaju ga vodeći proizvođači autodelova.

Upravo je CIAK Auto Akademija implementacija uspešnog Eure!Car koncepta u regiji, s ciljem podizanja razine znanja kompletnog nezavisnog aftermarketa.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Primorska 86, 21000 Novi Sad, Srbija
0800 000 - 203 0800 000 - 204