O kompaniji
41
Iskustva
4
Plate
14
Poslovi
COING logo

COING

4.8

Iskustva

4.8 100%

Menadžment kompanije

4.7

Beneficije

4.7

Balans karijera-privatni život

4.5

Timska atmosfera

4.9

Zadovoljstvo projektima

4.7

Mogućnost napredovanja

4.4
Iskustvo
20.01.2023
5 Preporučuje

Software Developer

Trenutno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Vrlo korektna firma sa svim pogodnostima koje mozete da zaimslite rad od kuce se i preporucuje privatno osiguranje obezbedjen parking do same zgrade fleksibilno radno vreme firma obezbedjuje i uredjaje za rad

Zamerke

Nemam sta da dodam kao zamerku

Tehnologije

Angular Android Java Cloud
Korisno? 0
Intervju
18.01.2023
Pozitivno iskustvo

QA developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je bio vrlo profesionalan, bez suvišnih detalja, već se pričalo o konkretnim informacijama iz mog iskustva, o firmi, radu firme. Tehnička pitanja su bila vezana za konkretan posao koji će se obavljati, takodje bez suvišnog detaljisanja. Ceo proces sastojao se iz 3 dela: test, HR intervju i tehnički intervju.
Korisno? 0
Iskustvo
29.12.2022
5 Preporučuje

IT Security Officer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Proces selekcije je brz, koncizan i prijatan, za to veliki + jer nisam imao stres prilikom intervjua, skroz je opustena atmosfera bila. Radno okruzenje je prijatno i podrzavajuce. Takodje, managment je pazljiv i pristupacan. Tu su i beneficije (zdrastveno, work life balance, kultura timskog rada, povezanost izmedju zaposlenih....) I poslednje, ali i ne manje vazno! :) Kompanija ima dobru reputaciju u industriji i medju konkurentima.

Zamerke

Nema... ali ozbiljno. Nakon dugogodisnjeg iskustva po raznim kompanijama, nekako sam uvideo sta mi je neophodno da mi kompanija pruza, a sta me odbija od istih.

Korisno? 3
Iskustvo
23.12.2022
4 Preporučuje

QA tester

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

Kompanija koja mi je pruzila priliku da se prekvalifikujem u softver testirera preko programa zaposljavanja praktikanata. Zanimljivi i zahtevni in-house projekti nam pruzaju da naucimo mnogo uz sam rad ali naravno i uz mentore. Istakla bih i to da mi je jako znacajno sto je kompanija remote first.

Zamerke

Za sada nema, prezadovoljna sam izazovnim projektima.

Tehnologije

ReactJS
Korisno? 0
Iskustvo
22.12.2022
4 Preporučuje

IT Technician

Prethodno zaposlen/a na određeno 1-2 godine

Pozitivno

Neverovatni ljudi kojima je zaista stalo za Vas - oni zapošljavaju samo zbog kulture / ličnosti - veruju da zapošljavaju prave ljude i treniraju za svaku nastalu veštinu Ima mnogo mogućnosti da se nauči nova tehnologija i veštine, većina njihovih klijenata upravlja sadašnjim hardverom. Kultura / verovanja pokreću sve poslovne odluke. Stres učenja i potvrđivanja novih veština.

Zamerke

Neke granice u napretku - oni su mala kompanija Ravnoteža između posla i života - mnogo posla za nekoliko članova tima. Bez formalnog mentorstva ili uspostavljenih karijernih staza (ali i zbog toga velika sloboda sto se tice pristup projektima).

Tehnologije

PHP JavaScript Microsoft SQL Server
Korisno? 0