O kompaniji
47
Iskustva
4
Plate
12
Poslovi
CAKE.com logo

CAKE.com

4.8

Iskustva

4.8 100%

Menadžment kompanije

4.8

Beneficije

4.8

Balans karijera-privatni život

4.6

Timska atmosfera

4.9

Zadovoljstvo projektima

4.8

Mogućnost napredovanja

4.4
Intervju
01.04.2021

QA Tester Praksa

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je bio kao sto je prethodna osoba napisala- grupni intervju. Pitaju da se predstavis u par recenica i sta je bug report. Takodje, 2 osobe znam koje su se odlicno pokazale, a nisu primljene (Jedna od njih se vec zaposlila na drugom mestu) Tako da je upitno po kakvom uopste kriterijumu primaju.
Korisno? 4
Intervju
31.03.2021
Negativno iskustvo

QA tester/praksa

Bez ponude za posao

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Prvi korak - online test opsteg znanja relevantnog za IT. Drugi korak - online intervju sa jos 15 kandidata koji je trajao sat vremena. HR i tehnicki tim u jednom. Svaki kandidat je dobio da se predstavi u dve recenice. Jedan QA je postavio jedno tehnicko pitanje na koje se 15 kandidata bori ko ce pre da odgovori (ako zele da ostave neki utisak, jel? ), zatim drugi QA postavi isto tako jedno pitanje gde se opet kandidati bore da nesto odgovore. Spakovali sve u jedan sastanak i HR i tehnicki deo. Potpuno bespotreban korak u selekciji...
Korisno? 5
Arhiva | Intervju
18.01.2021
Negativno iskustvo

Software Engineer

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Prvo dodje njihov regruter i kontaktira me na LinkedIn-u da im se kao fitujem za poziciju i da im se dopada moj rad i profil, zatim zakazem intervju na kome je sve kao super,wow,sjajno i pazite sad ovo,nakon par dana stize mail da nisam prosao dalje. Neverovatno kontradiktorno. Izbegavajte u sirokom luku.

Pitanja sa intervjua

  • /
Korisno? 17
Arhiva | Iskustvo
17.01.2021
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Enterprise Sales Specialist

Trenutno zaposlen/a Manje od jedne godine

Pozitivno

Fantasticna atmosfera, odlican kolektiv, firma sa vizijom, odlicni uslovi za rad.

Zamerke

Iskreno niti jedna zamerka. Obicno imam, ovde ne.

Korisno? 1
Arhiva | Intervju
13.01.2021
Negativno iskustvo

Mobile Developer

Bez ponude za posao

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

HR intervju Sve je bilo manje vise ok, standardna HR pitanja. Ceo utisak su pokvarili na kraju kada su mi trazili da ozbiljno odgovorim na dva pitanja: - Koje je moje misljenje o LGBT populaciji? - Sta mislim o obaveznoj vakcinaciji? Uspeo sam u trenutku da smislim politicki korektan odgovor tako da sam prosao dalje. Vec tada sam shvatio da ne zelim da radim u firmi koja se bavi nametanjem stavova i takvom vrstom diskriminacije. Tehnički intervju Intervju na kome su bili prisutni CTO, HR i jedan developer. CTO je bez ikakvog "dobar dan" krenuo da ispituje sa veoma nadmenim stavom i sa pitanjima irelevantnim za poziciji koja je tema intervjua. Developer je postavljao pitanja sa liste top 20 pitanja. Na kraju sam dobio mejl da nisam pokazao solidno tehnicko znanje :) Ne bih prihvatio ponudu svakako. Kao sto je vec pomenuto gore, osecaj kao da si u sudnici.
Korisno? 12