RSP je u toku! Regionalni sajam poslova je u toku! Čeka te 16 IT poslodavaca i više od 220 oglasa za posao. Poseti štandove, komuniciraj sa poslodavcima, učestvuj u lovu na blago. Poseti sajam

Calculus d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Studentski trg 19 ulaz III, 11000 Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


1 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 103314980
Matični broj: 17543270
Broj zaposlenih: 18
Predstavništvo u Srbiji: Studentski trg 19 ulaz III, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće "Calculus" je osnovano 2004. godine kao rezultat dugogodišnje saradnje grupe stručnjaka u oblasti finansija i knjigovodstva i ekipe specijalizovane za izradu poslovnih i knjigovodstvenih aplikacija. Već duži niz godina uspešno poslujemo u svetu softverskih i finansijskih usluga.

Trenutno zapošljavamo 18 ljudi u stalnom radnom odnosu. Saradnja sa preduzećima različitih delatnosti usavršila je naš kadar, tako da posedujemo stručnjake za sve oblasti poslovanja naših partnera (proizvodnja, veletrgovina, maloprodaja, turizam, izdavaštvo, marketing, ordinacije, uvoz, izvoz, ugostiteljstvo,...)

Sarađujemo sa preduzećima iz Italije, Švajcarske, Grčke, Slovenije, Beograda, Novog Sada, Podgorice,... Među korisnicima naših usluga nalaze se mala i srednja privatna i društvena preduzeća. Kompletnost usluge korisnicima upotpunjujemo projektovanjem, izradom i uvođenjem poslovnog softvera u preduzeća partnera i pružanjem usluga iz oblasti finansija i knjigovodstva čime unapređujemo svoje i poslovanje naših partnera.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Calculus d.o.o. Beograd

ERP konsultant

Velibor Đ., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Inicijalni intervju je obavljen sa dvojicom potencijalnih kolega koji su seniori na poziciji za koju sam aplicirao. Najvećim delom tiče se prethodnog radnog iskustva i dodirnih tačaka sa samom pozicijom za koju se prijavljujete. Nakon prolaska tog dela sledi testiranje kandidata koji su ušli u uži izbor. Taj deo se sastoji od trodelnog testa inteligencije (spacijalna, generalna i verbalna) gde se zadaci rade u strogo ograničenom vremenskom roku u prisustvu sertifikovanog psihologa nakon čega sledi obiman test ličnosti kandidata. Na kraju sledi finalni intervju sa pomenutim psihologom i vlasnikom firme koji je protekao u vrlo prijatnom tonu, sa još jednim osvrtom na celokupan proces, očekivanjima kandidata ali i poslodavca. Generalno, iako nije došlo do ponude za posao, moj utisak o celokupnom procesu selekcije je pozitivan.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CALCULUS
Adresa
Studentski trg 19/III
Datum osnivanja
14.04.2004.
PIB
103314980
Matični broj
17543270
Poslovni naziv
CALCULUS PREDUZEĆE ZA KONSALTING, MARKETING I USLUGE DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6920 Računovodstveni, knjigovodstveni i revizorski poslovi; poresko savetovanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Irena Žmukić Eskić - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Calculus d.o.o. Beograd sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu.

Potvrdi

Greška