O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Carlsberg Srbija d.o.o. logo

Carlsberg Srbija d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Carlsberg Grupacija predstavlja zajednicu uspešnih brendova, uspešnih trenutaka i, što je najvažnije, uspešnih ljudi. Sve naše zaposlene ujedinjuje „žeđ za uspehom” i strast da konstantno rastemo, razvijamo se i budemo najbolji.

Sa više od 40.000 zaposlenih, Carlsberg Grupacija predstavlja jednu od četiri najveće internacionalne pivare na svetu. Sa ponosom ističemo da  pod svojim krovom okupljamo različite kulture, ljude i brendove.

Carlsberg Grupacija uspešno posluje na svih pet kontinenata, a posebno jaku tržišnu poziciju ima u Zapadnoj Evropi, Istočnoj Evropi i Aziji. Naš bogat proizvodni portfolio broji više od 500 pivskih brendova kreiranih za sve generacije, za svaki ukus i za svaki životni trenutak.

Naš najpoznatiji brend Carlsberg jedno je od najomiljenijih i najtraženijih piva na planeti. Pored toga, imamo i širok spektar vodećih pivskih brendova na svim lokalnim tržištima.

Naša strategija je da uporno i kontinuirano pomeramo granice u pivarskoj industriji, da širimo i usavršavamo proizvodni potrfolio, da smo stalno fokusirani na naše klijente, kupce i potrošače i da dajemo pozitivan primer drugim kompanijama na polju inovacija i društvene odgovornosti.

Liderske kompetencije koje poseduju naši ljudi, omogućavaju im da odgovore svim zahtevima savremenog poslovanja, kao i da se suoče sa izazovima u budućnosti.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod