O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
Poslovi
Catalyst Balkans logo

Catalyst Balkans

5

O nama

Catalyst Balkans je regionalna fondacija koja pruža podatke, resurse i veštine za dobročinstvo neprofitnim organizacijama i društveno odgovornim kompanijama. Mi pomažemo donatorima i fandrejzerima da čine više dobra u svojim zajednicama.

Naš rad je podeljen u okviru pet hubova koji predstavljaju i naš pristup razvoju dobročinstva na Zapadnom Balkanu:

Learning Hub – U okviru kurseva i edukativnih programa pomažemo našim korisnicima da nauče inovativne koncepte u dobročinstvu i radu sa zajednicom (više na: proaktor.org).

Data Hub – Naši podaci, izveštaji i vizuelizacije pomažu CSR-ovima i fandrejzerima da bolje razumeju dobročinstvo na Zapadnom Balkanu i pronađu svoju nišu (više na: givingbalkans.org).

CRM Hub – Naš CRM tim pomaže organizacijama da u toj niši izgrade zajednicu podržavalaca oko svoje misije i uspešno prate interakcije sa njima (više na: civicatalyst.org).

Fundraising Hub – Prikupljanje sredstava od zajednice je poseban zadatak, a mi pomažemo u razvoju fundraising modela i taktika (više na: donacije.rs).

Transparency Hub – Dobročinstvo se zasniva na poverenju i zato se zalažemo za punu transparentnost doniranja i rada neprofitnih organizacija (više na: neprofitne.rs).

Mi zapošljavamo istraživače, data science specijaliste, CRM specijaliste, marketare, stručnjake za neprofitni menadžment i aktiviste. Ali na prvom mestu zapošljavamo ljude koji dele našu misiju pomaganja drugima i uklapaju se u organizacionu kulturu kojoj težimo – bilo da su na početku karijere ili su iskusni stručnjaci.

Svi naši zaposleni su prijavljeni uz ugovor na neodređeno od početka i sa privatnim zdravstvenim osiguranjem nakon probnog perioda. Naša politika je „remote first“ uz klizno radno vreme – ali volimo povremeno da se okupimo u kancelariji prekoputa Botaničke bašte.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod