Catena Media logo

Catena Media

Catena Media je jedna od najbrže rastućih lead generation kompanija na svetu i mesto na kome možeš da razviješ svoj potencijal do maksimuma. Mi smo ekipa koja kreira autentičnu radnu atmosferu (pogledaj izjave naših kolega) i tim sa (ne)skromnim ciljem da postane vodeća kompanija u svojoj oblasti.

Kontakt

Omladinskih brigada 90v, 11070 Novi Beograd, Srbija
alt
alt

O nama

Catena Media je jedna od najbrže rastućih lead generation kompanija na svetu.

Počeli smo 2012. godine iz zajedničkog hobija dva dobra prijatelja iz detinjstva. Devet godina kasnije naš tim čini više od 400 kolega iz celog sveta uključujući i kancelariju u Srbiji. Sedište firme je na Malti.

Fokusirani smo na iGaming i (ne)skromni cilj nam je da postanemo vodeća lead generation kompanija na svetu. Zato kreiramo različite online kanale, privlačimo željeni saobraćaj i stvaramo vodeće marketing tržište za naše klijente.

Naš tim je raznolik, kreativan, inovativan, usmeren na stvaranje top proizvoda. Naše kolege daju sve od sebe da kreiraju radno okruženje u kom će uživati, jer - u ne-kovid uslovima - u Airport City prostoru provodimo bar trećinu dana (trenutno je na snazi rad od kuće). Iz tog razloga, težimo da pružimo najbolje uslove, čak iznad standarda u industriji. U Catena kancelariji nećete naići na uobičajene forme radnog okruženja.

Želimo da inspirišemo svakog člana tima da dostigne vrhunac sopstvenog potencijala, pa osim konstantne edukacije i profesionalnog usavršavanja, brinemo o psihofizičkom zdravlju kolega i koleginica.

Događaji koje organizujemo su nezaboravni (za sad ćete morati da nam verujete na reč), kao i posao koji obavljamo. Ipak, mi imamo zajednički cilj - da transformišemo bilo koju industriju fokusirajući se na organski rast, geografsku ekspanziju i akvizicije kako bismo postali najbolja kompanija za generisanje lead-ova.

Privukli smo tvoju pažnju? Pogledaj kako da postaneš deo tima:

https://jobs.lever.co/catenamedia?location=Serbia

Tech stack

Beneficije

Privatno zdravstveno osiguranje

FitPass

26 dana godišnjeg odmora

Fleksibilno radno vreme

Obezbeđen ručak u kancelariji

Zajednički doručak ponedeljkom

Voće i kafa

Game zone (sony, stoni fudbal, stoni tenis, stoni hokej)

Parking

Tim bildinzi i žurke

Konferencije i edukacije

Interna stručna biblioteka

Pokloni za različite prilike (dobrodošlica, probation, jubilej, rođenje deteta, praznici)

Časovi joge

Online platforme za učenje

Naši ljudi

Dijana Radunović

Dijana Radunović

Senior Account Manager

Izvrstan tim ljudi, odlični uslovi za rad uz prezanimljive tim bildinge, opuštenost među zaposlenima, ali i fokusiranost na postizanje ciljeva i usavršavanje – sve ovo zvuči utopijski, ali zaista postoji. Od dana kada sam se priključila timu akaunta 2018. godine (zaduženi smo za negovanje odnosa sa klijentima), ne prestajem da učim i rastem. Projekti su tako organizovani da svako može (i treba) da da svoj doprinos, utiče svojim idejama i sugestijama na razvoj proizvoda. Izabrana sam i za ambasadora kulture – što mi je dalo dodatno prostora da dam svoj doprinos građenju kulture kompanije. Problem rada u Cateni: Kompanija rizikuje da sjajnim odnosom prema zaposlenima iste i razmazi.

Prikaži više
Goran Gaćeša

Goran Gaćeša

Content Editor

Catena ima sjajan kolektiv, proces selekcije je složen što za rezultat ima angažman zaista kvalitetnih ljudi i rad u pozitivnoj atmosferi. Takođe, velika pažnja se poklanja benefitima (FitPass, hrana na poslu, privatno zdravstveno, plaćene obuke…), kao i balansu između poslovnog i privatnog života. Početne plate su visoke i postoji mogućnost rasta.

Prikaži više
Duško Balenović

Duško Balenović

Analytics SEO Lead

Moderna parafraza Tolstoja glasila bi da sve srećne kompanije liče jedna na drugu. Ipak, u obilju kompanija koje se samoproglašavaju za srećne porodice, Catena tihim i nenapadnim favorizovanjem drugarstva, uvažavanja i zajedničkog doprinošenja pruža mogućnost za veoma retku stvar – formiranje autentičnih i iskrenih odnosa unutar zajednice koja privređuje. U moru popularnih „budi ono što jesi” korporativnih pseudo-motivacija sa kratkim rokom trajanja, u Cateni sam po prvi put dobio priliku da iskusim šta znači mnogo izazovnija, ali i zabavnija krilatica: „postani ono što nisi znao da možeš biti”. Catena se pokazala kao endemična prilika za razvoj afiniteta i otkrivanje talenata koje ni sam ne znaš da poseduješ, a prepoznaju ih i kanališu tvoji direktni pretpostavljeni. Ništa manje bitno, Catena me je podsetila da postoje mesta gde „rad u dinamičnom i izazovnom okruženju” zaista podrazumeva podsticanje inovativnosti od strane radnika i mogućnost implementacije novih ideja, a ne uvek nervozne šefove, odrađivanje tuđeg posla i beskonačne e-mail prepiske u kojima se ništa ne dogovori.

Prikaži više

Proces selekcije

Iz našeg pera

Poslovi

IT Insajder - iskustva o radu i sa intervjua

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Plate

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1000

Software Developer 1 plata

MIN
1000
PROSEK
1000
MEDIJANA
1000
MAX
1000

APR