Arhivirani utisci o kompaniji Catena Media

Utisci stariji od 2 godine

Iskustvo · 03.06.2019.
5

Tech team

Preporučujem
Pozitivno

Odlična firma za duži vremenski period, pod tim mislim da zaista nema razloga da osoba menja firmu jer u Cateni stvarno ima sve beneficije (ručak, fitpass, game room, team building na Malti...). Takođe, projekat u Srbiji je odličan, i najuspešniji i perspektivniji u celoj firmi (AskGamblers).

Zamerke

Nema zamerki, sem što ne postoji mogućnost rada preko agencije... Samim tim, ponekad i plate ne povećavaju koliko bi programeri želeli.

Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
10

Ove informacije su mi korisne

Intervju · 10.10.2019.

Noc Technician

Pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces

Prvi krug telefonski razgovor sa HR rekruterkom sa Malte, sve pohvale za nju, za celokupni proces selekcije, jako je prijatna i profesionalna, kao i tehnički potkovana što je retkost za Srbiju. Nakon tog prvog kruga, zakazan mi je conference call sa njom i šefom Tech ops-a koji je takođe na Malti, prošao je ok, više ih je zanimalo moje iskustvo, nije bilo nekih testova ili nesto slično, nakon ovoga je bio razgovor sa dvojicom šefova dva departmenta u firmi, jako prijatni momci, i u opuštenoj atmosferi su me ispitali sve i svašta, zanimalo ih je sve, od linuxa, networkinga, web servera, DNS-a i različitih tehnologija. Na kraju sam dobio ponudu, koja je bila slična u finansijskom smislu onome što sam trenutno imao, pa sam je nevoljno odbio. Jako pozitivno iskustvo, definitivno bih ih razmatrao kao potencijalnog poslodavca u budućnosti.

Pitanja sa intervjua
  • Kako izlistati php mod
Potvrđen korisnik
  • Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke

Odbio/la ponudu

Intervju srednje težine

Ceo proces je trajao 2 nedelje

0

Ove informacije su mi korisne

Intervju · .
Intervju · .