Center for Investments and FinanceNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Center for Investments and Finance je kompanija koja je specijalizovana za istraživje, razvoj softvera i konsalting u oblasti upravljanja rizicima.

Kompanija nudi softverska rešenja za upravljanje rizicima i konsultantske usluge za industriju bankarstva, osiguranja, društva za upravljanje imovinom i nefinansijskim preduzećima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Risk Consultant

Beograd  • Rok: 14.03.2017

Risk Consultant. Dobro poznavanje teorije finansijskih rizika, poželjno poznavanje bankarske regulative (iskustvo sa Basel II i Basel III standardima), poželjno poznavanje relacionih baza podataka i SQL jezika... (pročitaj oglas)

Quantitative Analyst

Beograd  • Rok: 14.03.2017

Quantitative Analyst. Odlično poznavanje : Matlab paket, dobro poznavanje relacionih baza podataka i SQL jezika... (pročitaj oglas)

Product Implementation Consultant

Beograd  • Rok: 14.03.2017

Product Implementation Consultant. Odlično poznavanje relacionih baza podataka i SQL jezika, poznavanje osnovnih finansijskih pojmova... (pročitaj oglas)

Developer

Beograd  • Rok: 14.03.2017

Developer. Odlično poznavanje C# jezika, dobro poznavanje relacionih baza podataka (SQL i modelovanje) / MS SQL / MySQL... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CIF DOO BEOGRAD
Adresa
Internacionalnih brigada 56, Beograd - Vračar
Datum osnivanja
22.08.2003.
PIB
103084225
Matični broj
17513133
Poslovni naziv
CENTAR ZA INVESTICIJE I FINANSIJE DOO, BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upravljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Veljko Kukolječa - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija