Chili Piper

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

One Dock 72 Way, Brooklin, Njujork 11205, Sjedinjene Američke Države


1 osoba prati ovu kompaniju
Broj zaposlenih: 11-50


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Chili Piper je paket automatizovanih alata za planiranje koji pomažu timovima prihoda brže da pretvore više potencijalnih klijenata u kvalifikovane sastanke.

Njihov inteligentni Concierge proizvod nudi jednostavan način potencijalnim klijentima da rezervišu sastanak ili započnu telefonski poziv odmah nakon podnošenja obrasca na vašoj veb lokaciji.

Za razliku od tradicionalne metode upravljanja dolaznim potencijalnim klijentima, Chili Piper koristi pametna pravila za kvalifikovanje i distribuciju potencijalnih klijenata u realnom vremenu. Njihov softver takođe omogućava kompanijama da automatizuju primopredaju olova sa SDR na AE i rezervišu sastanke iz marketinških kampanja i događaja uživo.

Kompanije poput Skuare, Tvilio, DiscoverOrg, Spotifi i Forrester koriste Chili Piper kako bi stvorili neverovatno iskustvo za svoje potencijalne klijente, a zauzvrat dvostruku količinu potencijalnih klijenata pretvore u održane sastanke.


Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.


Saznaj potencijal svoje zarade
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Chili Piper sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška