Kontakt

Adresa One Dock 72 Way, Brooklin, Njujork 11205, Sjedinjene Američke Države
Zaposlenih 11-50
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Chili Piper je paket automatizovanih alata za planiranje koji pomažu timovima prihoda brže da pretvore više potencijalnih klijenata u kvalifikovane sastanke.

Njihov inteligentni Concierge proizvod nudi jednostavan način potencijalnim klijentima da rezervišu sastanak ili započnu telefonski poziv odmah nakon podnošenja obrasca na vašoj veb lokaciji.

Za razliku od tradicionalne metode upravljanja dolaznim potencijalnim klijentima, Chili Piper koristi pametna pravila za kvalifikovanje i distribuciju potencijalnih klijenata u realnom vremenu. Njihov softver takođe omogućava kompanijama da automatizuju primopredaju olova sa SDR na AE i rezervišu sastanke iz marketinških kampanja i događaja uživo.

Kompanije poput Skuare, Tvilio, DiscoverOrg, Spotifi i Forrester koriste Chili Piper kako bi stvorili neverovatno iskustvo za svoje potencijalne klijente, a zauzvrat dvostruku količinu potencijalnih klijenata pretvore u održane sastanke.

Iskustva o radu i sa intervjua

Za ovu kompaniju trenutno nema utisaka.

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Oglasi za posao

Trenutno nema aktivnih oglasa za posao

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Plate

Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Unesi anonimno svoju platu