Citrus Systems


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Citrus Systems je brzorastuća kompanija koja je specijalizovana za razvoj proizvoda za online gaming platforme i e-trgovinu. Traže motivisane i fokusirane stručnjake koji su spremni da ostvaruju rezultate i dele svoja iskustva sa timom njima sličnih ljudi.

Citrus Systems vrednuje ambicioznost i želju za ličnim i profesionalnim rastom. Nude šansu za unapređivanje karijere i profesionalnog napretka za IT stručnjake sa iskustvom, kao i za one koji su nedavno završili školovanje. Omogućavaju udobne uslove za rad i prijateljsku atmosferu, što zajedno doprinosi ostvarivanju ciljeva i zadovoljstvu u okviru tima.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Junior PHP Web Developer

Beograd  • Rok: 06.03.2020

1+ years of experience with PHP5+. Experience with frameworks (Symfony or other). Knowledge of OOP, MVC, REST. Knowledge of MySQL (design, indexing, optimization)... (pročitaj oglas)

Project Manager / Product Owner

Beograd  • Rok: 23.01.2020

Experience of working in the iGaming industry. Experience of working in Latin American market. Excellent communication skills both in written and spoken English... (pročitaj oglas)

Full Stack Developer

Beograd  • Rok: 18.12.2019

2+ years of working experience in JavaScript development. Database development knowledge MySQL 5+. Working experience in JavaScript Framework (React or Vue or other like previous)... (pročitaj oglas)

Middle/Senior Node.js Developer

Beograd  • Rok: 06.12.2019

2+ years of working experience in Node.js development. Database development knowledge MySQL 5+. Knowledge of web technologies: Node.js. Good team player. Highly motivated... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CITRUS SYSTEMS
Adresa
Bulevar Mihaila Pupina 115A, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
17.4.2018
PIB
110711127
Matični broj
21378402
Poslovni naziv
CITRUS SYSTEMS DOO BEOGRAD-NOVI BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksei Shamontev - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija