Clariness d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Clariness d.o.o.

Frontend developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi razgovor je sa osobom iz HR-a, a nakon toga ukoliko prođete HR onda idete na razgovor sa šefom (programerom), pa zatim sa gazdom. Na osnovu kojih kriterijuma osoba iz HR-a može da proceni da li moje koderske sposobnosti ili moja ličnost odgovaraju trenutnoj poziciji?! Da je to neka vrsta testiranja ličnosti ili IQ testiranje (koje mnoge firme imaju) razumeo bih, ali mi nije jasno da neko na osnovu 10 min razgovora sa mnom (30 min priče o Clariness-u) neko zaključi da li sam ili nisam osoba za tu poziciju i ako imam više iskustva i više znam u Frontend-u nego što su naveli u oglasu.

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Clariness je kompanija osnovana 2005. godine, koja se bavi online regrutacijom pacijenata i uslugom izbora lokacije za klinička ispitivanja. Koristimo našu ClinLife® tehnološku platformu. Poslujemo u više od 40 država, a skoro milion pacijenata učestvuje u našoj ClinLife® zajednici.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Java Software Engineer

Beograd

University Degree in computer sciences, experience in Web application development, preferably Java EE enterprise application development... (pročitaj oglas)

Test Automation Engineer

Beograd

BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject, experience in programming, preferably in Java or Ruby, knowledge of and experience with test automation tools... (pročitaj oglas)

JavaScript Software Engineer

Beograd

At least 2 years of experience in development of commercial applications or sites, experience with Play Framework would be considered as an advantage... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Clariness d.o.o.
Adresa
Makenzijeva 37, Beograd
Datum osnivanja
24.03.2015.
PIB
108914350
Matični broj
21092622
Poslovni naziv
Clariness d.o.o. Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Jens Henrik Stelling - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija