Clickattack d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Clickattack d.o.o.

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

4
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

Java developer (Team Leader)

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Prednosti rada u ClickAttacku je to što pravila po pitanju sopstvenog napredovanja u firmi nisu određena. Ukoliko odlučite da mnogo radite, veoma je moguće da ćete dobiti povišicu/unapređenje ili šta već budete želeli. Mnogo se ceni trud, rad i znanje.
Zamerke kompaniji
Za ljude sa iskustvom firma ne predstavlja veliki problem, ali za početnike je diskutabilno, zato što sve zavisi od projekta na koji dospete. Jedne od, mogu reći užasnih, stvari zbog kojih ne treba raditi u ClickAttacku je mikromenadžment vlasnika firme koji je u stanju da vas dovede do ludila kako bi ispunio svoje ciljeve i hirove. Mnogi menadžeri, pa čak i programeri ne mogu da dođu do izražaja od njega i to mnogo koči rad. Za čega naravno, na kraju, okrivi vas.
preporučujem
utisak postavljen: 19.12.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Java Junior Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Intervju se sastojao iz 3 dela. U prvom delu se radi test tehničkih sposobnosti (na papiru). U mom slučaju (Java Junior Developer), test je obuhvatao osnovne pojmove iz oblasti HTML, CSS, Javascript, MySql i Java. Nakon toga ide razgovor sa HRom (preko skype) i rad testa inteligencije. Kada se sve to završi ide se na tehnički intervju sa relevantom osobom (u odnosu na koju poziciju ste aplicirali). Intervju se sastoji iz samo jednog kruga i generalno je lak.

utisak sa intervjua postavljen: 14.12.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

ClickAttack je vodeća regionalna mobilna mreža za oglašavanje koja na jednom mestu spaja oglašivače, agencije, mobilne medije i developere.

Uz mobilno oglašavanje, ClickAttack pruža uslugu izrade mobilnih rešenja (mobilnih aplikacija, mobilnih portala, mobilnih landing stranica, igara i mobilnih bannera) za svakoga ko to želi ili mu je potrebno.

Sedište ClickAttacka se nalazi u Švajcarskoj, a posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Rumuniji i Nigeriji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CLICKATTACK D.O.O. Beograd
Adresa
Jurija Gagarina 14, Beograd
Datum osnivanja
04.06.2013.
PIB
108100755
Matični broj
20931604
Poslovni naziv
Privredno društvo za IT CLICKATTACK D.O.O. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija