Clickattack d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ClickAttack je vodeća regionalna mobilna mreža za oglašavanje koja na jednom mestu spaja oglašivače, agencije, mobilne medije i developere.

Uz mobilno oglašavanje, ClickAttack pruža uslugu izrade mobilnih rešenja (mobilnih aplikacija, mobilnih portala, mobilnih landing stranica, igara i mobilnih bannera) za svakoga ko to želi ili mu je potrebno.

Sedište ClickAttacka se nalazi u Švajcarskoj, a posluje u Hrvatskoj, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Rumuniji i Nigeriji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CLICKATTACK D.O.O. Beograd
Adresa
Jurija Gagarina 14, Beograd
Datum osnivanja
04.06.2013.
PIB
108100755
Matični broj
20931604
Poslovni naziv
Privredno društvo za IT CLICKATTACK D.O.O. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačić - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija