Code Development LtdNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Code Development Ltd se bavi projektovanjem i razvojem softvera od 1997. godine sa sedištem u Londonu i predstavništvom u Beogradu. Od obavljanja nižih programerskih zadataka u počecima, razvili su se u veliku softversku kompaniju koja se bavi konsaltingom, razvojem softvera, prilagođavanjem proizvoda i slično.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Junior Technical Consultant

Beograd  • Rok: 08.08.2017

Code Development Ltd Predstavništvo Beograd: Junior Technical Consultant. Poznavanje programskog jezik Java, poznavanje SQL-a... (pročitaj oglas)

Node JS Programmer

Beograd  • Rok: 29.06.2017

The job consists of API development using Node JS technology. The developer will be working on an adapter on our client’s core API server, which is already built and will be provided as part of a full AWS environment... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
PREDSTAVNIŠTVO CODE DEVELOPMENT LIMITED BEOGRAD-VOŽDOVAC
Adresa
Kraljevačka 68, 11000 Beograd
Datum osnivanja
09.03.2016
PIB
109411985
Matični broj
29017638
Poslovni naziv
PREDSTAVNIŠTVO CODE DEVELOPMENT LIMITED BEOGRAD-VOŽDOVAC
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Predstavništvo stranog pravnog lica
Zakonski zastupnici
Miloš Jakovljević - Zastupnik predstavništva
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija