O kompaniji
1
Iskustva
Plate
3
Poslovi
Codeus logo

Codeus

5

O nama

Kada pitate zaposlene u Codeusu kako bi opisali kompaniju, obično dobijete odgovor: ”Firma iz koje se kući vraćaš nasmejan”. Takvu kompaniju i atmosferu gradimo već 5 godina, i nameravamo da budemo još bolji. Zapošljavamo ljude koji obogaćuju našu kulturu, ljude koji žele da napreduju i pomognu drugima da napreduju.

Radimo sa međunarodnim klijentima na dugoročnim i značajnim projektima (prosečno trajanje projekta - 1.5god), kao što su South Pole Group, &Repeat, Botello, Lepaya, HVNT, itd. Ne ”šaltamo” ljude s projekta na projekat, trudimo se uvek radimo sa najnovijim tehnologijama i znamo da klijent nije uvek u pravu.

Seniorima obezbeđujemo prilike da vode timove i dele svoje znanje, a juniorima obezbeđujemo prilike da uče od najboljih. Jednostavnije rečeno - u Codeusu nema ”burnout-a”, a ima prostora za napredak, usavršavanja i uživanja u poslu.

Početkom 2022. godine preselili smo se u moderne prostorije u samom centru Niša, odakle većina zaposlenih i radi, ali budući da poslujemo po hibridnom modelu rada, svakodnevni dolazak u kancelariju nije obavezan.

Tech stack

PHP Laravel Symfony JavaScript TypeScript Node.js React Express React Native Vue.js NEXT.js .NET iOS Android Swift Unity Angular Test automation Selenium Cypress Flutter

Naši ljudi

Nikola Lazarević

Unity Developer

Marija Stanković

Back-end Developer

Marina Ristić

Front-end Developer

Djordje Stefanovic

Back-end Developer

Lazar Manasijević

Full-stack Developer

Žarko Kovačević

Back-end Developer

Borislav Stefanović

Full-stack Developer

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Balkanska 2a, Niš, Srbija