Color-Videotop d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Trg Revolucije 2, 2000 Maribor, Slovenija
učitavanje...
učitavanje...

Od sada možeš da porediš kompanije

2 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 103580605
Matični broj: 17586351
Broj zaposlenih: 11-50
Predstavništvo u Srbiji: Takovska 36, 11000 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Beogradski Color-Videotop je deo grupe preduzeća sa poslovnim jedinicama u Mariboru, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, sa tri ključna područja poslovanja: izdavaštvo i mediji, video-igre i izdavaštvo knjiga. U Sloveniji izdajemo 14 magazina, od toga 6 vodećih izdanja u svojim segmentima (Lepota & Zdravje, Bravo, Grazia, FHM, OK!,...), u Hrvatskoj 6 izdanja (Ljepota & Zdravlje, Grazia, Brava Casa...), a zastupnici smo vodećih izdavača video igara, među njima je i najveći globalni izdavač Activision Blizzard.

Srpski ogranak je pojačan od 2011. godine, sa ciljem razvoja novih digitalnih proizvoda za teritoriju Srbije, ali i kao razvojni centar za regiju. U Beogradu se bavimo grafičkim dizajnom, programiranjem web portala i web trgovina, a primarni cilj u narednom periodu je razvoj novih medijskih tehnologija koje će doneti novi vir prihoda, a s vremenom nadomestiti postojeće programe.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Color-Videotop d.o.o. Beograd

PHP (Laravel) Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Intervju je zakazan preko Zoom aplikacije. S obzirom da je u pitanju manja kompanija, razgovor je sa CEO-om i prilično je neformalan. Prolazi se kroz Vaš CV i traži objašnjenje za projekte na kojima ste radili uz par stručnih, propratnih pitanja. Na kraju intervjua rečeno mi je da će odgovor uslediti u narednih nedelju dana jer su gotovi sa ispitivanjem kandidata, i u svakom slučaju (prolaska u naredni krug selekcije ili odbijanja), međutim nikakav mail nisu poslali čak ni nakon zatvaranja konkursa.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COLOR-VIDEOTOP
Adresa
Takovska 36
Datum osnivanja
14.10.2004.
PIB
103580605
Matični broj
17586351
Poslovni naziv
COLOR-VIDEOTOP DRUŠTVO ZA TRGOVINU, USLUGE I IZDAVAŠTVO, DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nikola Janković - Direktor
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

Uporedi kompanije

Uporedi kompaniju Color-Videotop d.o.o. Beograd sa kompanijom:


Postavi pitanje poslodavcu

Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

Za predstavnike kompanije

Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

Potvrdi

Greška