Color-Videotop d.o.o. Beograd

Color-Videotop d.o.o. Beograd

1.25 3

Kontakt

Adresa Trg Revolucije 2, 2000 Maribor, Slovenija
PIB 103580605
MB 17586351
Zaposlenih 11-50
Predstavništvo Takovska 36, 11000 Beograd
Uporedi kompanije

Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

O kompaniji

Beogradski Color-Videotop je deo grupe preduzeća sa poslovnim jedinicama u Mariboru, Ljubljani, Zagrebu i Beogradu, sa tri ključna područja poslovanja: izdavaštvo i mediji, video-igre i izdavaštvo knjiga. U Sloveniji izdajemo 14 magazina, od toga 6 vodećih izdanja u svojim segmentima (Lepota & Zdravje, Bravo, Grazia, FHM, OK!,...), u Hrvatskoj 6 izdanja (Ljepota & Zdravlje, Grazia, Brava Casa...), a zastupnici smo vodećih izdavača video igara, među njima je i najveći globalni izdavač Activision Blizzard.

Srpski ogranak je pojačan od 2011. godine, sa ciljem razvoja novih digitalnih proizvoda za teritoriju Srbije, ali i kao razvojni centar za regiju. U Beogradu se bavimo grafičkim dizajnom, programiranjem web portala i web trgovina, a primarni cilj u narednom periodu je razvoj novih medijskih tehnologija koje će doneti novi vir prihoda, a s vremenom nadomestiti postojeće programe.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Color-Videotop d.o.o. Beograd

Ocena (4 utiska)

2

Beneficije

1.3

Napredovanje

1.5

Karijera / privatni život

1.5

Podeli svoje iskustvo

Anonimno podeli svoje iskustvo o radu ili sa intervjua i pomozi drugim kandidatima koji se interesuju za kompaniju.

Iskustvo · 19.05.2022
1
Ne preporučuje

Php Developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Dobre kolege. Mlađi, prijatni i kolegijalni ljudi.

Zamerke

Niste prijavljeni na ceo iznos plate, postoji "beli" i "crni" deo. Posle više godina od prestanka rada kod njih, shvatate da nisu uplaćivali doprinose za penziju. Velika neorganizovanost, "spaghetti code". Nemogućnost napredovanja i stručnog usavršavanja. Ogromna fluktuacija zaposlenih. Uglavnom rade juniori, koji nemaju radnog iskustva.

1
Iskustvo · 28.06.2021
2
Ne preporučuje

PHP Programer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine
Pozitivno

Skraćeno radno vreme petkom 7 sati što je odlično kao boost da se posao završi i stigne ranije kući petkom, a pritom je stvarno efikasno.

Zamerke

Jako velika neorganizovanost, ne zna se šta je čiji posao, ne poštuju se rokovi niti se planiraju stvari i vreme koje je potrebno za realizaciju zadatka. Skakanje sa projekta na projekat kao i skretanje rada sa dnevnih zadataka na drugih 10 zadataka koji su "hitni" zato što nema planiranja i organizacije vremena. Neplaćeni...

4
Iskustvo · 07.01.2022
1
Ne preporučuje

Androi developer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Apsolutno ne postoje.

Zamerke

Kasni plata, kromanjonski source code. Neorganizovano na maksimum, bez ikakve šanse da naučite nešto. Neralni rokovi. 10 taskova istovremeno. Neralni taskovi. Ne ispunjavanje bonusa.

1
Iskustvo · 18.07.2021
1
Ne preporučuje

PHP Programer

Trenutno zaposlen/a 1-2 godine
Pozitivno

- lokacija u centru grada, - rad u manjem timu (kome odgovara ovakav nacin rada)

Zamerke

- totalna neorganizovanost posla, - nerealni rokovi, - plata iz dva, nekada i tri dela, koja pri tome ume da kasni, - neplacen prekovremeni rad, cesti pozivi vikendom, na godisnjem odmoru da se resavaju bug-ovi, jer se sve radi na brzinu u nerealnim rokovima, pa su bug-ovi cesti, - rad pod velikim i konstantnim pritiskom, itd...

2
Intervju · 25.08.2020.
Negativno iskustvo

PHP (Laravel) Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Kako je izgledao proces

Intervju je zakazan preko Zoom aplikacije. S obzirom da je u pitanju manja kompanija, razgovor je sa CEO-om i prilično je neformalan. Prolazi se kroz Vaš CV i traži objašnjenje za projekte na kojima ste radili uz par stručnih, propratnih pitanja. Na kraju intervjua rečeno mi je da će odgovor uslediti u narednih nedelju...

Pitanja sa intervjua
  • Navedi API-je koje si kroistio i kako si ih implementirao u projekat?
3

Podaci

Naziv COLOR-VIDEOTOP
Poslovni naziv COLOR-VIDEOTOP DRUŠTVO ZA TRGOVINU, USLUGE I IZDAVAŠTVO, DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije 6201 Računarsko programiranje
Pravna forma Društvo sa ograničenom odgovornošću
Adresa Takovska 36
Datum osnivanja 14.10.2004.
PIB 103580605
MB 17586351
Zakonski zastupnici
Nikola Janković - Direktor

Podaci sa sajta Agencije za privredne registre

Plate koje su uneli korisnici sajta

Prosečna neto plata

1000

Software Developer 1 plata

MIN
1000
PROSEK
1000
MEDIJANA
1000
MAX
1000