ComData d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Osnovana 1992. godine u Novom Sadu, ComData se bavi razvojem i implementacijom složenih IT sistema kroz projektovanje, programiranje i održavanje uz stalnu saradnju sa svojim klijentima. ComData d.o.o. je vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja instalisanog kod velikog broja korisnika širom Srbije. Korisnici naših usluga su srednja i velika preduzeća širokog spektra delatnosti, a neka se smatraju vodećim u svojoj delatnosti za našu zemlju, sa visoko sofisticiranim zahtevima i kriterijumima u pogledu IT-a.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

JavaScript Developer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Minimalno 3 godine rada na razvoju JavaScript aplikacija korišćenjme jednog od poznatih JavaScript frameworkova. Iskustvo u korišćenju Node.js, jQuery, HTML5 i CSS3. Sposobnost rada u zajedničkom timu sa stranim klijentima... (pročitaj oglas)

Java Developer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Minimalno 3 godine rada na razvoju Java/J2EE aplikacija. Dobro poznavanje HTML, XML i Web servisa. Dobro poznavanje relacionih baza i SQL-a... (pročitaj oglas)

Embedded C/C++ Developer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Minimalno 3 godina rada na razvoju embeded aplikacija korišćenjem C/C++ Poznavanje komunikacionih standarda (MQTT, OPC UA, AMQP,....) Dobro poznavanje Linux operativnog sistema (pročitaj oglas)

C# Developer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Minimalno 3 godina rada na razvoju C# aplikacija. Minimalno 2 zadnje godine rada na projektima korišćenjem WPF,MVVM,HTML, XML, Web servisa. Iskustvo u radu sa DI kontejnerima... (pročitaj oglas)

ASP.NET MVC Developer

Novi Sad  • Rok: 18.10.2017

Minimalno 3 godine rada na razvoju C# aplikacija. Minimalno 2 zadnje godine rada na projektima korišćenjem ASP.NET (ASP.NET MVC i ASP.NET Web API). Iskustvo u radu i korišćenju HTML5,CSS, XML i Web servisa... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMDATA
Adresa
Svetosavska 145
Datum osnivanja
12.10.1992.
PIB
101690353
Matični broj
08392609
Poslovni naziv
COMDATA DOO, KAĆ
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Majkić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija