O kompaniji
5
Iskustva
4
Plate
2
Poslovi
ComData d.o.o. logo

ComData d.o.o.

4

O nama

ComData je osnovana 1992 godine u Novom Sadu i od samog svog osnivanja pa sve do danas bavimo se razvojem složenih ICT sistema.  Naš rad karakteriše neprekidno učenje i usavršavanje uz istovremeno korišćenje najsavremenih alata i tehnologija.  Danas sa ponosom kažemo da je ComData Software Solution Provider gde su Inovativnost i Agilnost ključni stubovi našeg trenutnog ali i budućeg poslovanja.  

ComData je takođe vlasnik jednog od najboljih domaćih ERP rešenja, instalisanog kod velikog broja domaćih kompanija. Dati sistem je specijalizovan za srednja i velika domaća preduzeća, modularan, obuhvata sve vidove poslovanja uključujući i zakonom definisane evidencije i procedure. Posebno smo ponosni na naše module proizvodnje i kooperacije. Razvoj i održavanje datog sistema je osnov našeg poslovanja na domaćem tržištu.  


ComData je danas organizovana u dva sektora:

Sektora razvoja za domaće tržište

Sektora razvoja za strano tržište


Uz pomoć svoje kancelarije u Nemačkoj, ComData u zadnjih sedam godina, zajedno sa svojim inostranim partnerima, radi na razvoju novih aplikacija.  Fokusirani smo na .NET i JavaScript tehnologije korišćenjem najsavremenijih tehnologija i alata.       Neki od naših poslovnih partnera su među najuspešnijim IT kompanijama u svojim zemljama.  U ovom segmentu ComData ima veoma ambiciozne planove razvoja, što se može zaključiti i iz stalno otvorenog konkursa za pozicije Medium/Senior C# i JavaScript developera.   Rad u našim timovima Vam garantuje konstantno učenje i stručno usavršavanje. Radeći kod nas imate priliku da radite u timovima veoma iskusnih pojedinaca, koristeći najsavremenije metodologije i razvojne alate a uz povremene posete našim inostranim partnerima radi preuzimanja domain know-how i daljih konsultacija.


ComData doo ukratko:

  • osnovani 1992 godine, fokus na Industriju 4.0 (IoT, IIoT, AIoT)
  • 120+ developera: 63% Senior Developeri, 35% Medior Developeri, 2% Junior Developeri
  • Tech.Stack: .NET/C#, JavaScript, Angular, React, C++ Embedded, Java, Python, QA-Testeri

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Vojvode Stepe 30, 21000 Novi Sad
021 47 20 496