ComTrade Solutions Engineering d.o.o. BeogradNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije ComTrade Solutions Engineering d.o.o. Beograd

  (3 utiska)
67% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.3
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

Junior Tester


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
- Odlično okruženje za rad
- Perfektna oprema za rad
- Fun room za odmor u toku radnog vremena
preporučujem
utisak postavljen: 14.12.2016.

Software Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Lep ambijent, ima parking prostora.
Zamerke kompaniji
Menadžment jako loše postupa sa zaposlenima. Obećanja ako nisu dokumentovana, na njih ne računajte. Projekti koji ti se nude su uglavnom neodgovarajući. Prelep prostor, loše organizovan, ne može da se radi u miru.
Ako nema putovanja u inostranstvo (dnevnice) uslovi nisu ništa posebno. Na službenim putovanjima često se od vas traži da se izlažete nepotrebnom naporu i ugrožavanju vašeg zdravlja radi uštede par eura, ovde je podrazumevano da neke račune morate platiti iz svog džepa.
ne preporučujem
utisak postavljen: 02.07.2016.

Software developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Kragujevac
prihvatio/la ponudu
Intervju veoma lak
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
CT: Dobar dan, primili smo tvoj CV, kada možeš da počneš sa radom? JA: Za mesec dana? CT: Dogovoreno! :)

utisak sa intervjua postavljen: 17.09.2015.

Software developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kompanija funkcioniše kao proksi između tebe i klijenta, dakle ako kod jednog klijenta ne prođeš kako treba, dobićeš šansu da radiš za drugog. Puno raznovrsnih projekata na kojima se može raditi. Često putovanje i rad van Srbije (ko može). Dobra plata, sve je legalno, isplaćeni doprinosi na pun iznos.
Zamerke kompaniji
Postoji velika šansa da nećeš dobiti projekat koji želiš, tako da nekada dobiješ nešto što ti nije tako interesantno, a opet mora da se odradi. Ukoliko imaš striktan plan o tome u kom smeru želiš da napreduješ, grdno ćeš se pokajati. Menadžment ne razume dovoljno dobro problematiku oko svakog projekta, te eksperte koje imaju ne utilizuju dovoljno dobro. Ujedno razlog zbog kog dosta kvalitetnih ljudi ide iz ove kompanije.
preporučujem
utisak postavljen: 17.09.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija Comtrade IT Solutions and Services (ITSS) nastala je 2001. godine iz Comtrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu. U početku bila je poznata pod nazivom Spinnaker New Technologies, a današnji oblik i naziv kompanija je dobila 2009. godine, kada su nazivi svih softverskih kompanija unutar Comtrade sistema standardizovani da bi se maksimalno istakle kompetencije i iskoristila snaga Comtrade brenda.

Softverska rešenja i IT usluge koje Comtrade ITSS pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovne organizacije koja će ih u praksi koristiti. Kao što ne postoje dva identična poslovna sistema, tako ne postoje ni dva identična informaciona sistema.

Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo na jezik informacionih tehnologija i pronađemo jedinstvena rešenja upravo za njih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Support Engineer – 1st Level

Beograd  • Rok: 15.04.2017

General understanding of data modeling and experience with MS SQL, Ability to prioritize and complete tasks in a short time Strong communication skills and ability to interface effectively with clients (pročitaj oglas)

Documentum Consultant

Beograd, Kragujevac  • Rok: 29.03.2017

University degree in Computer Science, Computer Engineering, Information Systems, english language, spoken and written... (pročitaj oglas)

Documentum Consultant

Beograd  • Rok: 14.03.2017

University degree in Computer Science, Computer Engineering, Information Systems English language, spoken and written... (pročitaj oglas)

Networking and Security Consultant

Beograd  • Rok: 15.03.2017

Minimum 5+ years of experience, strong knowledge and experience in the field of Routing & Switching, Security and Wireless technologies with one or more of the following vendors: Cisco, HP, Juniper, Palo Alto and IBM (IPS)... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Belgrade, Kragujevac, Nova Gorica, Maribor, Sarajevo, Ljubljana, Banja Luka

3+ years of experience in test automation frameworks and commonly used automation solutions... (pročitaj oglas)

Microsoft CRM Consultant

Serbia

Detailed knowledge of some of the ETL tools (IBM InfoSphere DataStage, Microsoft SSIS, Oracle Data Integrator,…)... (pročitaj oglas)

DWH / BI Consultant

Beograd

Detailed knowledge of some of the ETL tools (IBM InfoSphere DataStage, Microsoft SSIS, Oracle Data Integrator,…)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMTRADE SOLUTIONS ENGINEERING
Adresa
Savski Nasip 7, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
01.03.2013.
PIB
107957830
Matični broj
20904984
Poslovni naziv
Comtrade Solutions Engineering d.o.o. Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Alexis Xavier Lope-Bello Colmenares - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija