O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Combis-IT usluge d.o.o. logo

Combis-IT usluge d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Combis savetuje, razvija, uvodi, integriše i održava celovita informaciono-aplikativno-komunikaciona rešenja po načelu "ključ u ruke". Combis je regionalna kompanija satkana od vrednih i talentovanih ljudi kao i vrhunskih tehnologija.

Kao tim prešli smo dugačak put neprekidnog razvoja i napredovanja od svojih početaka, kada je jedan entuzijasta pre 20 godina osnovao kompaniju koja je danas među vodećim ICT kompanijama Adriatic regije u segmentu pružanja usluga i vodeći pružatelj IT usluga u Hrvatskoj prema istraživanjima IDC Adriaticsa.

Kompanija u Srbiji je osnovana 2011. godine kao posledica razvoja i rasta matične kompanije Combis, jednog od vodećih regionalnih sistem integratora. Razvoj zasnivamo na slobodi mišljenja, inovativnosti i kreativnosti, kao i  negovanju timskog duha i prijateljstva među zaposlenima kao glavnom pokretaču našeg uspeha. Ono što nas čini jedinstvenima je činjenica da tehnologije koje razvijamo i implementiramo, oplemenjujemo ljudskim faktorom i znanjima koja čine razliku. Na taj način tehnologija zaista postaje živi sastojak uspeha i razvoja naših klijenata.

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Bulevar Arsenija Čarnojevića 52a, 11070 Beograd
+381 (0) 11 311 16 62