Coming - Computer Engineering d.o.oNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija COMING - Computer Engineering d.o.o. osnovana je 1991. godine sa ciljem da kreira, razvija, implementira, prodaje i pruža usluge podrške IT sistema, kako bi izašla u susret potrebama i zahtevima klijenata i tržišta. COMING danas ima 31 zaposlenog među kojima su većina inženjeri elektrotehnike, sertifikovani predavači, kao i vrsni tehničari.

Naše ciljno tržište su pretežno industrijski, javni, državni, finansijski sektor i svi oni koji imaju potrebu za infrastrukturnim projektima. Kompanija obezbeđuje vrhunska rešenja za poslovne sisteme, obuku IT osoblja za klijente, kompletnu instalaciju i sveobuhvatnu podršku.

U skladu sa definisanim projektom, kreiranim od strane klijenta ili našeg stručnog tima, COMING preuzima potpunu odgovornost za implementaciju projekta, sve dok se kompletan operativni sistem ne stavi u službu krajnjeg korisnika i izvrši neophodna obuka.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem inženjer za IT podršku

Beograd  • Rok: 31.03.2017

VI ili VII stepen stručne spreme ili studenti završnih godina informatičkog ili tehničkog usmerenja (ETF, RAF, VIŠER, …)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMING-COMPUTER ENGINEERING
Adresa
Toše Jovanovića 7
Datum osnivanja
30.10.1998.
PIB
101032283
Matični broj
09085262
Poslovni naziv
COMING - COMPUTER ENGINEERING DOO BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Drago Samardžić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija