Computer Rock d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Computer Rock d.o.o.

  (7 utisaka)
58% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
3
Beneficije

5
4
3
2
1
2.9
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
3.7
Balans između karijere i privatnog životaa

Developer

Milos S., Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Dosao sam na interviju nakon sto su me nasli na LinkedIN. Od samog pocetka interviju je jako cudan. Pitanja nisu bila vezana za development koji sam radim pa mi je to probudilo sumnju. Prilikom svakog intervijua obavezno se napravim "blesav" da vidim kako reaguju na greske (koje svi imamo pre il kasnije). Iskustvo: Predpostavljam Product manager prekida i ne dozvoljava team lead-u da mi objasni odgovor na pitanje koje "nisam znao". Iz cega sam zakljucio da je jako negativno okruzenje. Posle 5 minuta intervijua znao sam da necu raditi tu. U mom development iskustvu (10 godina) imao sam mnogo interviju-a. Ali bez ikakvog ustrucavanja ovo je NAJGORE. Savetujem obilazak firme u sirokom luku. Osim ako nemate drugog izbora.

Android Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Utisak sa interview-a je jako negativan. Na pocetku test licnosti koji, kao da za cilj ima da te onesposobi za naredni tehnicki intervju. Sto se tice tehnickog intervjua, ispitivala su me dva momka. Jedan je bio stariji (jako neprijatan i nadobudan) i jedan mladji, koji je za razliku od prethodnog bio jako prijatan. Pitanja su mahom bila vezana za arhitekturu racunara, koja su se ucila na fakultetu i koja za programera nisu ni malo relevantna. Odgovor i feedback nikada nisam dobio. Sve u svemu, jedan od najgorih intervjua ikada.

Quality Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju jako težak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Prijavio sam se na poziciju preko oglasa, ubrzo zatim sam dobio mail da uradim zadatak što sam i učinio i pozvali su me telefonom i zakazali interviju, ništa nije ukazivalo na bilo šta loše. Kada sam dosao na interviju prvo malo proćaskali nevezano za posao kad je zvanično krenuo interviju, boze nikom se ne desilo na svako pitanje nastaje cerekanje njih dvoje. Na svaki moj odgovor njih dvoje se pogledaju i nasmeju se onako cinično pa onda me zajedno gledaju i smeju dok ja pričam odgovor. Apsolutno najgore iskustvo sa intervijua.

Backend Web Developer

 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična radna atmosfera, nadređeni su mi uvek izlazili u susret. Konfiguracija ljudi koji rade na zavidnom nivou. U svakom trenutku se možeš osloniti na kolege i pitati za pomoć na određenom tasku. Firma za svaku preporuku.
Zamerke kompaniji
Nemam negativnih komentara na račun firme. Ukoliko se vratim u Srbiju ovo je mesto gde cu potražiti posao ponovo.
preporučujem

QA Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Opšti utisak je izuzetno negativan. U prvom delu su mi poslali neki web sajt da istestiram i da napišem detaljan izveštaj. Sledeći krug je bio razgovor u prostorijama firme. Razgovarao sam sa devojkom iz HR-a i radio neki test ličnosti u koje je sve prepuno negativnih osećanja itd. Na pitanje zašto je test ovako negativan, ona mi je odgovorila pitanjem: "Da morate da birate od dva zla, šta biste izabrali?" Tehnički deo testa je bio sa devojkom koja radi kao QA lead i tom prilikom je pokazala veliko neznanje iz oblasti u kojoj radi. Intervju je trajao sat vremena i sve vreme je bilo jako neprijatno puno tenzije i negativnosti i stekao sam utisak da je raditi u firmi jako loše. U oglasu za posao su napisali da imaju fleksibilno radno vreme, ali kad sam ih pitao za to, rečeno mi je da to treba da se "zasluži" i da je to privilegija koju imaju samo oni koji su u firmi duži vremenski period.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Pročitaj arhivirane recenzije

Ti si predstavnik ove kompanije?

Cara Uroša 9, Beograd, Srbija
učitavanje...
učitavanje...


29 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 107257277
Matični broj: 20769769
Broj zaposlenih: 51-200
Predstavništvo u Srbiji: Cara Uroša 9, 11158 Beograd
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mi smo Computer Rock, multinacionalna softverska kompanija, osnovana 2015. godine, koja danas broji preko 100 zaposlenih i posluje u Londonu, Cirihu, Hamburgu i Beogradu.

Našim klijentima pružamo usluge razvoja softverskih rešenja koje su potpuno prilagođene njihovim potrebama. Radimo na inovativnim rešenjima za neke od najpoznatijih internacionalnih brendova. Pratimo dobre prakse i metodologije uz korišćenje najboljih alata za rad. Naša rešenja se ističu po kvalitetu dizajna i neponovljivom, višestruko nagrađivanom, korisničkom iskustvu.

Naš razvojni centar se nalazi u Beogradu i trenutno broji preko 70 stručnjaka, koji rade u timovima zaduženim za razvoj softvera, kontrolu kvaliteta, dizajn i vođenje projekata. Razvoj je podeljen na nekoliko specijalizovanih timova za određene platforme i tehnologije: iOS, Android, PHP, JavaScript, Frontend i Java.

Beogradska kancelarija se nalazi u samom centru grada, svega 50 metara dalje od Kalemegdana.U prijatnoj atmosferi, savremeno opremljenom prostoru i uz najnovije tehnologije nastavljamo da se razvijamo i neprekidno smo u potrazi za novim, talentovanim kadrovima koji žele da ostave trag u IT industriji.

Zašto baš mi?

Ukoliko odaberete nas, imaćete priliku da sarađujete sa svetski poznatim kompanijama i da učestvujete na projektima iz automobilske, IoT, medijske, telekomunikacione i industrije zabave.

Rado ćemo podeliti sa vama naše znanje i iskustvo, pružiti vam mogućnost da posetite stručne obuke i konferencije, da učestvujete na Rock IT okupljanjima koje organizujemo.

Kod nas uvek ima vremena i za dobar espresso, partiju stonog fudbala ili pikada i zajednička druženja.

Cenimo rad i zalaganje. Naše zaposlene adekvatno nagrađujemo, uvažavamo njihove predloge i ambicije za razvoj karijere.

Osluškujemo potrebe naših klijenata, kao i naših zaposlenih, kako bismo nastavili da nižemo uspehe.

Budite i vi deo uspešne priče, pridružite nam se!

Oglasi za posao (trenutno 6 aktivnih oglasa)

Scrum Master

Remote or Belgrade office
18.04.2021.

QA Engineer

Remote or Belgrade office
09.04.2021.

C++ Developer

Remote or Belgrade office
18.03.2021.

C++ Developer

Remote or Belgrade office
02.04.2021.

Technical Project Manager

Remote or Belgrade office
19.03.2021.

Scrum Master

Remote or Belgrade office
25.02.2021.

QA Engineer

Remote or Belgrade office
11.02.2021.

Senior iOS Developer

Remote or Belgrade office
14.01.2021.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
COMPUTER ROCK D.O.O.
Adresa
Cara Uroša 9, Beograd - Stari Grad
Datum osnivanja
26.09.2011.
PIB
107257277
Matični broj
20769769
Poslovni naziv
COMPUTER ROCK DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko Programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nemanja Bondžulić - Direktor
Martin Christoph Schlatter Villiger - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  QA Specialist
  2 plate
  725 EUR / mesečno
  550 900

  Software Developer
  3 plate
  1697 EUR / mesečno
  1190 2700

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Computer Rock d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška