Comtrade System Integration d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Comtrade System Integration d.o.o.

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.7
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Vrhunska kompanija za srpske pojmove i prilike. Brojne beneficije za zaposlene i generalno vrlo korektan odnos prema zaposlenima (što je prava retkost u današnje vreme). Dobra prilika za početnike, mlađe kolege da nešto nauče i steknu iskustvo. Relativno "siguran posao" (iako mislim da danas tako nešto ne postoji) imajući u vidu da su glavni klijenti državni sistemi (Telekom, EPS, Poreska uprava, itd...).
Zamerke kompaniji
Niže plate nego u stranim predstavništvima (zakucani ste u platni razred i to vam je što vam je, povišice su retke i niske). Realno, oseća se manjak seniora odnosno iskusnog i kvalitetnog inženjerskog kadra koji je u stanju da "vuče" projekte od početka do kraja (i koji pored tehničkog znanja ima i konsultantsko znanje odnosno zna kako se treba postavljati pred klijentima) kako se ne bi ulazilo u crunch time, probijali rokovi i plaćali penali što svakako utiče na profit firme i pomenute plate.
utisak postavljen: 27.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Prijavljivanje na punu platu, privatno zdravstveno osiguranje, dobro radno vreme, dobra oprema za rad. Jako prijatna atmosfera u kompaniji generalno, nema mobinga i slično, 90% zaposlenih su normalni ljudi koji izlaze u susret i od kojih može dosta da se nauči.
Zamerke kompaniji
Plate su prosečne, organizacija bi mogla da bude bolja.
preporučujem
utisak postavljen: 23.02.2017.

Konsultant

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Veoma pozitivno radno okruženje, VRHUNSKA oprema za rad, veliki broj pogodnosti za zaposlene (besplatni bonovi za piće, restoran sa kuvanom hranom po veoma povoljnim cenama, teretana i sportski tereni, privatno zdravstveno osiguranje, team building, ...)
Zamerke kompaniji
Nedostatak komunikacije među timovima (projekti su izolovani)
preporučujem
utisak postavljen: 07.09.2016.

Konsultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
NAJJAČA FORA: intervju je u veoma opuštenoj atmosferi - U KAFIĆU! :) Aleksandar (lik iz HR, koji obavlja PRVI razgovor sa kandidatima, i kasnije ih vodi kroz proces selekcije) je VEOMA KUL lik. Drugi sastanak je sa vođom tima i (eventualno) sa kolegama, a ko prođe dalje u treći krug ide na testiranje kod psihologa kompanije (IQ test, test osobine ličnosti, mehaničkih odnosa u prostoru...) i na kraju - razgovor sa direktorom sektora. Ponudu šalju na mail.

utisak sa intervjua postavljen: 07.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija Comtrade IT Solutions and Services (ITSS) nastala je 2001. godine iz Comtrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu. U početku bila je poznata pod nazivom Spinnaker New Technologies, a današnji oblik i naziv kompanija je dobila 2009. godine, kada su nazivi svih softverskih kompanija unutar Comtrade sistema standardizovani da bi se maksimalno istakle kompetencije i iskoristila snaga Comtrade brenda.

Softverska rešenja i IT usluge koje Comtrade ITSS pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovne organizacije koja će ih u praksi koristiti. Kao što ne postoje dva identična poslovna sistema, tako ne postoje ni dva identična informaciona sistema.

Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo na jezik informacionih tehnologija i pronađemo jedinstvena rešenja upravo za njih.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Senior .NET Developer

Beograd, Čačak, Kragujevac  • Rok: 07.01.2018

А BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject. Proven software development expertise. Proven work experience in .NET development... (pročitaj oglas)

Senior Support & Quality Engineer

Beograd, Čačak, Kragujevac  • Rok: 03.01.2018

Senior Support & QA Engineer is responsible for organization and coordination of activities with support/QA team and stakeholders... (pročitaj oglas)

Senior Key Account Manager (Enterprise & Finance)

Beograd  • Rok: 23.11.2017

As the ideal candidate, you will have a passion for sales and goal-driven mindset, exceptional networking and relationship building skills... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Beograd, Čačak, Kragujevac  • Rok: 23.11.2017

А BS/MS degree in Computer Science, Engineering or a related subject. Proven software development expertise. Proven work experience in .NET development... (pročitaj oglas)

Microsoft Dynamics 365 Consultant

Beograd  • Rok: 03.11.2017

Previous experience with business solutions analysis and implementation (CRM, BPM, DMS, ERP). Experience with/previous work within at least one CRM solution (prefferably Microsoft Dynamics 365)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Comtrade System Integration
Adresa
Savski nasip 7
Datum osnivanja
10.01.2001.
PIB
100181280
Matični broj
17335847
Poslovni naziv
Comtrade System Integration d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš MIrjanić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija