Comtrade System Integration d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Comtrade System Integration d.o.o.

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.7
beneficije

4
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Software Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Vrhunska kompanija za srpske pojmove i prilike. Brojne beneficije za zaposlene i generalno vrlo korektan odnos prema zaposlenima (što je prava retkost u današnje vreme). Dobra prilika za početnike, mlađe kolege da nešto nauče i steknu iskustvo. Relativno "siguran posao" (iako mislim da danas tako nešto ne postoji) imajući u vidu da su glavni klijenti državni sistemi (Telekom, EPS, Poreska uprava, itd...).
Zamerke kompaniji
Niže plate nego u stranim predstavništvima (zakucani ste u platni razred i to vam je što vam je, povišice su retke i niske). Realno, oseća se manjak seniora odnosno iskusnog i kvalitetnog inženjerskog kadra koji je u stanju da "vuče" projekte od početka do kraja (i koji pored tehničkog znanja ima i konsultantsko znanje odnosno zna kako se treba postavljati pred klijentima) kako se ne bi ulazilo u crunch time, probijali rokovi i plaćali penali što svakako utiče na profit firme i pomenute plate.
utisak postavljen: 27.07.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Developer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Prijavljivanje na punu platu, privatno zdravstveno osiguranje, dobro radno vreme, dobra oprema za rad. Jako prijatna atmosfera u kompaniji generalno, nema mobinga i slično, 90% zaposlenih su normalni ljudi koji izlaze u susret i od kojih može dosta da se nauči.
Zamerke kompaniji
Plate su prosečne, organizacija bi mogla da bude bolja.
preporučujem
utisak postavljen: 23.02.2017.

Konsultant

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Veoma pozitivno radno okruženje, VRHUNSKA oprema za rad, veliki broj pogodnosti za zaposlene (besplatni bonovi za piće, restoran sa kuvanom hranom po veoma povoljnim cenama, teretana i sportski tereni, privatno zdravstveno osiguranje, team building, ...)
Zamerke kompaniji
Nedostatak komunikacije među timovima (projekti su izolovani)
preporučujem
utisak postavljen: 07.09.2016.

Konsultant

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
NAJJAČA FORA: intervju je u veoma opuštenoj atmosferi - U KAFIĆU! :) Aleksandar (lik iz HR, koji obavlja PRVI razgovor sa kandidatima, i kasnije ih vodi kroz proces selekcije) je VEOMA KUL lik. Drugi sastanak je sa vođom tima i (eventualno) sa kolegama, a ko prođe dalje u treći krug ide na testiranje kod psihologa kompanije (IQ test, test osobine ličnosti, mehaničkih odnosa u prostoru...) i na kraju - razgovor sa direktorom sektora. Ponudu šalju na mail.

utisak sa intervjua postavljen: 07.09.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Comtrade IT Solutions and Services (ITSS) nastala je 2001. godine iz Comtrade grupacije kao posledica rastuće potražnje za softverskim rešenjima na lokalnom tržištu. U početku bila je poznata pod nazivom Spinnaker New Technologies, a današnji oblik i naziv kompanija je dobila 2009. godine, kada su nazivi svih softverskih kompanija unutar Comtrade sistema standardizovani da bi se maksimalno istakle kompetencije i iskoristila snaga Comtrade brenda.

Softverska rešenja i IT usluge koje Comtrade ITSS pruža nisu univerzalne prirode, već su pažljivo prilagođena konkretnim potrebama poslovne organizacije koja će ih u praksi koristiti. Kao što ne postoje dva identična poslovna sistema, tako ne postoje ni dva identična informaciona sistema.

Jedini način da se postigne traženi nivo interakcije sa potrebama klijenta leži u konstantnoj, otvorenoj i transparentnoj komunikaciji. Naš posao je da zahteve svojih klijenata prevedemo na jezik informacionih tehnologija i pronađemo jedinstvena rešenja upravo za njih.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Comtrade System Integration
Adresa
Savski nasip 7
Datum osnivanja
10.01.2001.
PIB
100181280
Matični broj
17335847
Poslovni naziv
Comtrade System Integration d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Miloš MIrjanić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija