ConVista Consulting d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

ConVista AG, Nemačka je jedan od najvećih konsultantskih partnera za rešenja u oblasti osiguranja softverskog giganta SAP, Nemačka i prisutna je u preko 15 država. ConVista AG je 2010. godine osnovala kancelariju u Beogradu (ConVista Consulting d.o.o.) koja se bavi implementacijom SAP Insurance rešenja za klijente širom Evrope.

Firma posluje sa velikim svetskim koorporacijama.

Zaposleni imaju mogućnost razvoja karijere u internacionalnom okruženju i sticanje iskustva u radu sa najpriznatijim svetskim poslovnim sistemima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Java Technical Scrum Master

Beograd  • Rok: 16.08.2017

Active knowledge of German and English language – both written and oral, at least 3 years of Java based development experience... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CONVISTA CONSULTING DOO BEOGRAD
Adresa
Kraljeivća Marka 9, Beograd
Datum osnivanja
04.11.2010.
PIB
106823951
Matični broj
20687525
Poslovni naziv
CONVISTA CONSULTING DOO, BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
6202 Konsultantske delatnosti u oblasti informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milan Bjeloglav - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija