O kompaniji
2
Iskustva
Plate
Poslovi
Connect Software Solutions d.o.o. logo

Connect Software Solutions d.o.o.

5

O nama

Connect Software se bavi prodajom, implementacijom, podrškom i prilagođavanjem poslovnih programa za mala i srednja preduzeća. Veliki broj uspešnih implementacija najviše korišćenih poslovnih programa garant su Vam da birate pravog partnera za poslovnu saradnju.

Naš tim radi na implementaciji i održavanju najrasprostranjenijeg poslovnog softvera u Srbiji Pantheon. Naš tim takođe radi na podršci najrasprostranjenijeg domaćeg poslovno knjigovodstvenog programskog paketa Blue Soft 04. Imamo bogato iskustvo u radu sa poslovnim informacionim sistema kod malih i srednjih preduzeća i veoma brzo i lako možemo da završimo implementacije kao i migraciju sa Blue Soft poslovnog softvera na Pantheon. Takođe smo tu i da Vas posavetujemo da odaberete pravi program u skladu sa vašim mogućnostima.

Naša vizija se zasniva na činjenicama da korišćenje informacionih tehnologija u poslovnim procesima podiže poslovanje preduzeća na jedan viši nivo, u smislu da bitno utiče na povećanje produktivnosti, sniženje troškova, adekvatno praćenje trendova poslovanja, formiranje kratkoročnih i dugoročnih planova i strategija itd. Naša misija je da tržištu ponudimo alate koji će organizacijama omogućiti potpuno iskorišćenje navedenih prednosti u cilju lakšeg ostvarivanja poslovnih ciljeva, a samim tim i veće dobiti.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Danila Kiša 7a, Drage Spasić 7, 21000 Novi Sad
+381 21 661 33 40