O kompaniji
2
Iskustva
1
Plate
1
Poslovi
Connect The Dots logo

Connect The Dots

5

Iskustva

5 100%

Menadžment kompanije

4

Beneficije

4

Balans karijera-privatni život

4

Timska atmosfera

5

Zadovoljstvo projektima

5

Mogućnost napredovanja

5
Intervju
29.05.2023
Pozitivno iskustvo

Software Developer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 3 nedelje

Kako je izgledao proces

HR intervju se desava na kraju, tokom treceg kruga intervjua, zajedno sa nekim tehnickim pitanjima vezano za zadatak koji se resava u 2. krugu. Osim 2 clana HR tima, na tom intervjuu je bilo jos 3 developera, pa moze delovati strasno na pocetku, ali je prilicno opustena atmosfera i postavljaju se klasicna pitanja tipa sta ocekujes od rada ovde itd. Tehnicki intervju se provlaci u sva 3 kruga selekcije, u prvom krugu se resava 10 pitanja koja su uglavnom vezana za Javascript, teorijskog su tipa i za to je potrebno solidno da poznajete kako radi Javascript 'behind the hood'. Takodje, u tom prvom krugu ima jedno ili dva pitanja vezano za strukture podataka, ali se NE radi zadatak iz algoritama. U drugom krugu se dobija zadatak iz Javascripta gde je potrebno implementirati prikaz nekakvih rezultata API poziva uz paginaciju. Treci krug je najlaksi i tu se postavljaju dodatna pitanja vezana za zadatak iz drugog kruga, a moze se provuci i neko 'trik' pitanje vezano za neki mini algoritam (meni je bila neka fora sa if-om, nista kompleksno)
Korisno? 0
Iskustvo
29.05.2023
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Frontend Developer

Trenutno na praksi Manje od jedne godine

Pozitivno

S obzirom da je start-up, veoma je fast-paced okruzenje, sto je posebno dobro za pocetnike koji zele dosta da nauce. Takodje, koriste se alati i tehnologije koje su u trendu sada. Okruzenje je top, mirno je, ima mesta za parking (besplatno!), kancelarija je zapravo velika kuca sa bastom koja je jako lepa i u kojoj moze da se radi kad je lepo vreme. Atmosfera je veoma prijateljska i ima puno mladih ljudi. Aparat za kafu je dobar i dorucak je solidan :D Radno vreme je zaista fleksibilno, mora se doci jedino pre pocetka prvog dnevnog sastanka, koji bude oko pola 11, 11

Zamerke

Prva stvar koju sam naveo u pozitivnim utiscima nekome moze biti zamerka, ako zeli da rad i nesto sto zna i da ne mora dalje da istrazuje.

Tehnologije

JavaScript HTML5 Git CSS3 TypeScript Vue.js
Korisno? 0